Szöges pokolgép: megakadályoztak egy terrortámadást Németországban

2016. augusztus 17. 15:36

Szögekkel teli pokolgépet akart felrobbantani egy augusztus végi rendezvényen az a 27 éves, szalafista iszlámra nemrég áttért férfi, akit régóta figyeltek a német hatóságok, és szerdán lecsaptak rá az otthonában – írja a Der Tagesspiegel.

2016. augusztus 17. 15:36

Németországban pokolgépes merényletet tervezett a Berlin közelében fekvő Eisenhüttenstadtban egy 27 éves férfi, akit szerdán egy különleges rendőri egység bevetésével őrizetbe vettek – jelentette hírportálján a Der Tagesspiegel című német lap.

A berlini lap értesülése szerint a muzulmán hitre áttért német férfit régóta figyelték, és szerdán kora délután csaptak le rá eisenhüttenstadti otthonában.

A hatóságok a férfit az ultrakonzervatív iszlám Németországban leginkább elterjedt irányzata, a szalafizmus hívei között tartják számon.

A gyanú szerint egy szögekkel megtöltött pokolgépet akart felrobbantani augusztus végén egy helyi szabadtéri rendezvényen – írta a Der Tagesspiegel.

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Crüwel
2016. augusztus 17. 19:32
Azért remélem 1000%-os bizonyítékok vannak ellene amik minden szabályt betartva lettek beszerezve ,mert ha nem akkor holnap egy kezdő ügyvéd simán kihozza. Ja és reméljük nincs egy iker tesója. :)
csender
2016. augusztus 17. 17:12
==Szöges pokolgép== HELYESEN: Szeges pokolgép. A szeget ütik, a szöget mérik.
Akitlosz
2016. augusztus 17. 16:34
"Szöges pokolgép: megakadályoztak egy terrortámadást Németországban" Két barát fekszik a hideg cellában. - Mondd csak Ferenc testvér! Akarsz valami jót? - Akarok hát Viktor testvér! - Akkor dugjad ki a lábadat a takaró alól! Meglátod majd, hogy milyen jó lesz, amikor visszahúzod! Gy. k.: Ha nem telepítették volna szándékosan tele Németországot bevándorlókkal, terroristákkal, akkor ma nem kellene megakadályozni a terrortámadásokat, mert ilyenek eleve nem is léteznének.
csuka
2016. augusztus 17. 16:31
Nálunk nem sikerült: Megint mozdonyt dobáltak a dédelgetett kormány-kedvencek - milliós kár, szemén megsérült mozdonyvezető Forrás: https://kuruc.info/r/2/162677/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!