Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

A Bush-kormány külügyminisztere kitálalt Clintonékról

2016. szeptember 16. 14:19

Nemcsak Donald Trumpot, hanem a Clinton-házaspárt is rendkívül negatívan mutatta be Colin Powell a Bush-kormány külügyminisztere. A négycsillagos tábornok aljasnak nevezte Trump lejáratókampányát Obama ellen és leszögezte: Trump hülyének nézi a feketéket. Hillary Clintont önző, hatalomvágyó figuraként írta le, férjének, Bill Clintonnak a botrányos magánéletét hánytorgatta fel.

2016. szeptember 16. 14:19

Colin Powell négycsillagos tábornok, a Bush-kormány külügyminisztere valódinak nevezte azokat a kiszivárgott emaileket, amelyekben a jelenlegi elnökválasztási kampány három fő figuráját: Donald Trumpot, valamint Hillary és Bill Clintont rendkívül negatív színben tünteti fel – írja az Index a The Daily Beast alapján.

A volt külügyminiszter személyes munkakapcsolatra alapozva Hillary Clinton demokrata jelöltet, önzőnek és hatalomvágyónak nevezte, aki bármit képes elrontani gőgös viselkedésével. Nem volt jobb véleménnyel az elnökjelölt férjéről, Bill Clintonról. Colin Powell úgy mutatta be ugyanis a korábbi demokrata elnököt, mint, aki semmit nem tesz hozzá felesége kampányához, csak a szexpartnereivel foglalkozik.

A republikánus elnökjelölt sem maradhatott ki Powell kritikájából. A republikánusokhoz kötődő tábornok ugyanis Donald Trumpot a nemzet szégyenének nevezte. Szerinte a konteókra alapozott republikánus kampány Trumppal az élen hülyének nézi a feketéket, miközben egészen „aljas”, ahogyan Obama elnök muszlim származását hozza fel..

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2016. szeptember 17. 17:17
Az amerikaiak két kretén közül választanak. Mindegy is, mert Unle Sam viszi tovább az ügyeket bárki lesz az elnök - business as usual
Akitlosz
2016. szeptember 16. 17:11
Nem igazán konstruktív hozzáállás mindenkit leszidni, de semmi jobbat nem tudni.
Berecskereki
2016. szeptember 16. 16:54
Az egyik 19 a másik egy híján 20. Colin Powell sem jobb a Deákné vásznánál. Főleg akkor, ha figyelembe vesszük; tagja volt a George W. Bush kormánynak. "Egy csütörtökön ismertetett jelentés szerint más amerikai politikusok is így jártak el, republikánusok és demokraták egyaránt. Clinton ellen az FBI (Szövetségi Nyomozó Iroda) vizsgálatot indított. Colin Powell volt külügyminiszter és utódja, Condoleezza Rice – mindketten republikánus politikusok, George Bush kormányának tagjai – szintén magánlevelezésük részeként bonyolították hivatalos elektronikus levelezésüket. Vagyis amikor ők álltak a külügyminisztérium élén, szintén hozzáférhetővé válhattak mások számára titkosított vagy akár csak bizalmas információk. Erről a demokrata párti Elijah Cumming számolt be csütörtökön, a képviselőház egyik bizottsága előtt. Cumming ugyanis öt korábbi külügyminiszter levelezését, illetve levelezési szokásait vizsgálta meg." http://mno.hu/kulfold/e-mail-botrany-tobb-amerikai-politikus-is-erintett-1327202
Box Hill
2016. szeptember 16. 16:17
Azért ő se kutya. Pont azzal a fiolával van itt lefényképezve, amivel bizonyítani akarta az ENSZ-ben a nemlétező iraki tömegpusztító fegyverek létezését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!