Nőt zaklatott és lopott egy menedékjoggal rendelkező férfi Budapesten

2016. szeptember 08. 20:58

Szexuálisan zaklatott egy nőt, majd lopott egy hotelből Budapesten egy szomáliai férfi, aki tavaly október óta oltalmazott státuszban él Magyarországon. A BRFK szeméremsértés és lopás gyanúja miatt indított eljárást a 20 éves férfi ellen, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

2016. szeptember 08. 20:58

Szeméremsértés és lopás miatt vett őrizetbe egy menekültkérelemmel Magyarországon élő szomáliai férfit a rendőrség - hangzott el csütörtökön az M1 aktuális csatornán. A csatorna értesülései szerint a férfi kedden a fővárosban szexuálisan zaklatott egy nőt, majd szerdán egy hotelből ruhákat, táskát és készpénzt lopott. A BRFK  szeméremsértés és lopás gyanúja miatt indított eljárást a 20 éves férfi ellen, és kezdeményezték előzetes letartóztatását – tették hozzá.

Az M1 úgy tudja, a fiatal férfi Etiópián, Szudánon és Egyiptomon keresztül jutott el Görögországba, majd a zöldhatáron illegálisan átlépve Magyarországra. A férfi tavaly nyáron adott be menekültkérelmet, és a menekültügyi hatóság október óta oltalmazottként tartja számon.

(MTI)

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 09. 13:29
X
Mekk Kelemen
2016. szeptember 21. 13:54
Rettegést fokozni, elvtársak! Rosszabb is van: Brutálisan meggyilkolta a kisfiút és az anyját a migráns!!!!!!!!!!!!!!! Többször megszúrta őket, egy sodrófával ütötte, majd a gyerek fejét meg is taposta!!!!! Kár, hogy ez két évtizeddel ezelőtt történt... De MOST kell rettegni! Október 2-ig. http://faktor.hu/faktor-brutalisan-meggyilkolta-a-kisfiut-es-az-anyjat-a-migrans?source=hirkereso Faktor. Főszerkesztő: Ómolnár Miklós Ómolnár elvtárs jó elvtárs. A TV2 is szereti: Még javában a „Tények” rosszul elsült Soros-leleplezésén röhög mindenki, de úgy tűnik, Andy Vajna közpénzen gründolt csatornája tudja tovább rontani a minősíthetetlent. A kormány Soros-témájának soros szakértőjeként Kökény-Szalai Vivien hírigazgató egykori főnökét, a Story magazin exfőszerkesztőjét, Ómolnár Miklóst szólaltatták meg. Külön poén, hogy utána a műsorban egy ördögűző következett.
kamasuka
2016. szeptember 20. 08:17
http://pestisracok.hu/homan-es-bayer-legfontosabb-tema-az-ensz-ben/ "Az antiszemitizmus nem csak a zsidókra jelent veszélyt, hanem a pluralizmus és sokszínűség elveire és az általunk nagy becsben tartott alapvető jogokra is – mondta el beszédében Samantha Power, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A világszervezet antiszemitizmusról tartott második találkozóján magyar idő szerint csütörtök hajnalban úgy fogalmazott: amikor a zsidókat támadják, akkor általában más kisebbségeket is. Azok a személyek, akik a zsidókat bántják, általában a bevándorlókat és a menekülteket is zaklatják majd hozzátette; ez nem csak az egyénekre, de kormányokra is igaz. Ennek pedig Power szerint Magyarország az egyik példája. Az USA ENSZ-nagykövete felidézi: Magyarország az az ország, ahol szobrot akartak állítani Hóman Bálintnak, aki a harmincas években szorgalmazta a magyar zsidók deportálását. És az az ország, ahol állami kitüntetést adtak át Bayer Zsoltnak, egy “fertőzően antiszemita véleményírónak.”" Mondja a pina, akinek az országában ölik a feketéket, városok néptelenednek el a fekete-fehér-latino bűnözés és a munkanélküliség miatt, akinek az országa tönretette Líbiát, Szíriát, és majdnem Egyiptomot és Törökországot, ahol puccsolni próbált, és Ukrajnát, ahol puccsolt. Ennek a nőnek az országa adott el nemrég 115 milliárd dollár értékben fegyvereket annak a Szaúd-Arábiának, ahol az emberi jogok max. akkor léteznek, ha gazdag férfi vagy. Undorító amerikai állatok! Butafasz, lobbysta nagykövetek! Fúj!
választópolgár
2016. szeptember 19. 00:34
Biztos megnézte a népnemzeti finesz kormány bevándorlási hivatalának honlapját és amit az suggalt ez adta az inspirációt hogy itt szívesen látják:http://www.bmbah.hu/index.php?lang=hu
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!