Újra szocialista kísérlet folyik Európában az AfD elnöke szerint

2016. szeptember 23. 18:58

Interjút adott Frauke Petry, az Alternative für Deutschland elnöke annak apropóján, hogy pártját első ízben mérték a közvélemény-kutatók Németország szerte a harmadik legerősebbnek.

2016. szeptember 23. 18:58

A németek élen járnak a problémák elleplezésében, ennek tulajdonítja párja sikerét Frauke Petry, az AfD elnöke. Annak apropóján adott interjút az Euronewsnak a pártelnök, hogy pártját első ízben mérték a közvélemény-kutatók Németország szerte a harmadik legerősebbnek.

Petry szerint jó, hogy az európai tagállamok nem adják fel a szuverenitásukat és az egységesítés szerinte nem teszi erősebbé Európát. Arról is beszélt, hogy a kelet-európai szocialista kísérletet próbálják most újra szerte Európában követni, de ez szerinte ezúttal nem fog működni.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quaestor migráns
2016. szeptember 24. 19:43
Nyalnám a punciját a szépségnek.
Quaestor migráns
2016. szeptember 24. 19:38
Teljesen igaza van. Egyébként ügyesen kódolt zsidózik! Teljesen egyértelmű hogy a zsidók műve mindkettő, csak az 5 ágú csillag színét cserélték ki vörösről sárgára!
mokány
2016. szeptember 24. 15:59
Alternatv für Ungarn = Irány a Kossuth tér! (Egyelőre csak inkognitóban/konspirative, felmérve a terepet.) Tüntessünk már végre a CETA/TTIP -vel kaocsolatban.)
Szívemből magyar
2016. szeptember 24. 15:20
Ez a nő nem csak okos, de szép is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!