Civilek menekülnek az ostromlott Aleppóban

2016. december 19. 09:53

Civilek futnak az életükért a kormányerők által ostromlott Aleppóban pénteken. Pillanatkép a szíriai polgárháborúból.

2016. december 19. 09:53

Az Al Jazeera videójában evakuálás közben szólaltak meg a fegyverek az egyik átkelőpontnál Aleppóban, az emberek pedig meneküli kezdtek.

Egy szemtanú szerint négy embert öltek meg a kormányerők az incidens során, ami után felfüggesztették a város keleti felének kiürítését, ezzel nyolcszáz embert feltartóztatva.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. december 20. 20:33
Azért az Obama -féle CIA még mindig nagyon jól keveri a szart Közel-Keleten és arab térségben!Sőt most már lehet,hogy Európában is kavarják a libsibolsi-Soros féle szart!
Aranykor
2016. december 19. 12:14
Persze a "mérsékelt" iszlamista lázadók lövik a civileket, akik végre elmenekülnének tőlük a kormány területeire. Al Jazeera egy katari Aszad-ellenes iszlamista média, amelyik össze-vissza hamisítja a híreket csak úgy a Korán szerint hazudozik. A Korán szerint bizonyos esetekben a hazugság Allahnak tetsző "erény"... Gondoljunk csak vissza rá, hogy miket mondtak Magyarországról is, ők vágták meg valószínűleg az itteni képeket is, hogy a rendőr a sínekre dodja a nőt, stb. Egyébként meg onnan az összes "mérsékelt" helyi hírt adó fazon is valójában iszlamista, más meg nincs is ott... A tíz parancsolat nem nagyon tetszik az iszlamistáknak, meg a liberálisoknak sem... A tíz parancsolatot a zsidók meg Egyiptomból hozták magukkal, ahol Mat, az igazság istennője 42 törvénye irányította az életet, az átjött a kereszténységbe is. Aztán Mohamed ezeket a törvényeket szépen átírta, mert nem tudták betartani a sivatag lakói... Így lett a hazugság "isteni" cselekedet... De az isteni törvényeket nem lehet agy átvágni, azok az élet kódja. http://orientalista.hu/blog-post/ki-kit-ment-meg-vagy-bombaz-aleppoban-eva-bartlett-a-media-hazugsagairol-video/ http://www.occhidellaguerra.it/quella-aleppo-propaganda/
Megtalálta
2016. december 19. 11:59
Nem érdekel egyetlen egy tudósítás sem Aleppóról. Semmi közöm hozzá, nem miattam ölik egymást, nem tudok tenni ellene semmit. Egyébként pedig a média mocsadék háborús propagandája idáig vezetett. Semmit nem hiszek el a médiának szír kérdésben.
székelyharcos
2016. december 19. 11:56
Talán tetszettek volna , külföldiek által vásárolt géppuskával ,NEM lőni a törvényes szír kormányerőkre... Amilyen az adjon isten..... "ha meg kell baszódni akkor meg kell baszódni" :) Torrente mester
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!