AfD: Schulz mindent megtestesít, ami félrement az EU-ban

2017. január 19. 08:34

Nem hittem volna, hogy egyetlen ember képes legyen ennyire tökéletesen megtestesíteni mindent, ami félrecsúszott az EU-ban, pedig de: Beatrix von Storch, az AfD EP-képviselője is elbúcsúzott Martin Schulztól.

2017. január 19. 08:34

Beatrix von Storch, a német jobboldali populista AfD EP-képviselője a német viccpárti Martin Sonnebornhoz hasonlóan videóüzenetben búcsúzott Martin Schulztól, az Európai Parlament leköszönő német szociáldemokrata elnökétől:

„Önt az EP elnökeként megélni felejthetetlen tapasztalat számomra. Amíg nem dolgoztam együtt önnel a parlamentben, nem tartottam lehetségesnek, hogy egyetlen ember képes legyen ennyire tökéletesen megtestesíteni mindent, de tényleg mindent, ami félrecsúszott az EU-ban. Korábban ugyan voltak kételyeim afelől, nem toljuk-e néha túl az EU-t érintő kritikáinkat, ám ön meg tudott győzni ennek ellenkezőjéről. Eloszlatta minden kétségemet. Azt gondolom, sok euroszkeptikus és eurokritikus képviselőtársam nevében szólok, amikor azt mondom: hiányozni fog nekünk. Komolyan.”

Von Storch úgy látja, soha nem volt olyan könnyű dolguk, mint akkor, amikor az EU állampolgároktól való elidegenüléséről beszéltek a választóiknak, hiszen elég volt csak felmutatni nekik Schulz munkásságát. Az AfD-politikus szerint mára még az EU legnagyobb hívei is elismerik: valami bizony félrement a közös európai projekttel.

„Nagy-Britannia politikusain kívül valószínűleg ön tett a legtöbbet a brexitért. Köszönet illeti önt ezért mind tőlem, mind Nigel Farage képviselőtársamtól” – fogalmazott Von Storch, aki búcsúzni azért nem szeretne Schulztól, hiszen a szocdem politikus a német politikában tervezi folytatni pályafutását. „Az AfD számára a választás évében ez egy különleges ajándék. Önnél jobb ellenfelet el sem tudok képzelni. Én örülök önnek, az egész AfD örül önnek. És reméljük, ön is örül nekünk.”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagykutya
2017. január 19. 18:13
Pedig micsoda jó képű fickó...
beflower56
2017. január 19. 14:16
Bocs! "szeretik"
beflower56
2017. január 19. 14:15
Nagyon "szeritik itt Bajorországban az illetőt!Az Eu választásokkor errefelé 1 nap után tépkedték le a képeit!
Jason Bourne
2017. január 19. 13:55
"AfD: Schulz mindent megtestesít, ami félrement az EU-ban" Két lábon járó katasztrófa a fickó. "A legbalf*szabb b*lfasz"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!