„Úgy igazán be akartak mutatni egyet a nyugati kurváknak és löttyedtfaszúaknak”

2017. január 05. 13:38

A német feminizmus vezéralakja, Alice Schwarzer szerint a 2015-ös kölni események arról szóltak, hogy az észak-afrikaiak „úgy igazán bemutassanak a nyugati kurváknak és férfiaknak, ezeknek a löttyedtfaszúaknak”, és erre készültek idén is. Ám a rendőrség megakadályozta.

2017. január 05. 13:38

Alice Schwarzer, az ismert német nőijog-védő meg van arról győződve, hogy észak-afrikai származású fiatalok 2016 szilveszterén is provokálni akartak Kölnben: „Ugyanaz a fajta férfi akart itt a maga módján ünnepelni, mint egy évvel ezelőtt. Gyökértelen, brutalizált, iszlamizált fiatalokról van szó, főleg Algériából és Marokkóból. Ha a rendőrség nem lépett volna már fel az elejétől fogva konzekvensen, ismét nők százait űzték volna ki a közterekről nemi erőszakkal, tehetetlen férfijaikat ismét megalázva ezzel.”

A német feminizmus egyik legismertebb alakja szerint a 2015-ös kölni események arról szóltak, hogy „úgy igazán bemutassanak a nyugati »kurváknak« és férfiaknak, ezeknek a »löttyedtfaszúaknak«. Schwarzer szerint a 2016-os események az erődemonstrációról szóltak: „Ez egy kihívás az állam számára. Az ismételten ideutazott férfiak bizonyára tisztában voltak azzal, hogy ezúttal rendőrségi ellenállásba fognak ütközni.”

Schwarzer a FAZ-nak nyilatkozva arról beszélt, hogy az észak-afrikaiak csak a balhét keresni mentek szilveszterkor ismét a kölni főpályaudvar elé. „Ez is egyfajta terrorizmus. Csak most nem Kalasnyikovval és teherautóval, hanem kézzel és ököllel küzdenek.”

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2017. január 07. 00:40
Zaklatások, szexuális bűntények? Ugyan már! Nem szúr szemet, hogy csak "migráns férfi"-akról és "európai nők"-ről szól a történet? Mindeközben mi van a "muszlim nők"-kel ? Ők köszönik jól megvannak a légmentes csomagolásban és repesve várják Allah soron következő ajándékát, azaz egyfolytában várandósak. Na és "Európa fia" hol vannak? Akik a beléjük kódolt biológiai programtól vezérelve jól összevernék és elkergetnék a pökhendi betolakodókat. Ők is jól megvannak, főleg a közösségi oldalakon lógnak, és online játékokkal, meg pornóval ütik agyon az időt. A leghaladóbbak rózsaszínű szoknyácskában pipiskednek és/vagy drogmámorban valósítják meg önmagukat. A biológiai programot sikerült uninstallálni. Közben a nyugati nőeszmény haladó szellemű átalakítása is sikert sikerre halmoz, például az anyai hivatás mára gúny és megvetés tárgya lett. Ám a feminista korcsok buzgalma ellenére a nőiesség uninstallálása mégis keményebb diónak bizonyul. Ez az oka, hogy földrészünk szöszi tündérei nem az itt kitenyésztett köcsögök, hanem az egzotikus, erőszakos macsók után epekednek. A napi híreket elözönlő "zaklatási" sztorik lényegében e kontinentális léptékű násztánc megnyilvánulásai. ----------------------------------------- (Régebbi hsz-om újraközlése.)
tango47
2017. január 06. 20:29
Hát nincs nagy véleménnyel a német férfiakról, de ez talán indokolt is.
rajgy
2017. január 06. 09:58
Schlappschwanz az löttyedtfarkú. (nem kell trágárkodni.) Alice Schwarzer egy nagy feminista-aktivista, és homokos. Vagyis soha nem volt szüksége férfiakra, így harcol is ellenük. (és a normális nők ellen is) Emlékezetes volt egy nagy TV-csatája a Verona Feldbusch-sal. Itt a 40.perctől: https://www.youtube.com/watch?v=a_rCYEhJTn0
dorkoka
2017. január 06. 09:40
Löttyedt faszúaknak jogilag fogják a kezüket. Ha elengednék és beszállnának Leopardjaikba és Tigriseikbe kihúznák újra az elektromos kerítéseiket futnának a bucka lakók. kezdődhetne a patkány vadászat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!