Rózsaszín Trump-nyakkendőt kapott ajándékba az ausztrál kormányfő

2017. június 25. 16:55

No nem magától Donald Trumptól, hanem kopt ortodox vezetőktől, Sydney-ben.

2017. június 25. 16:55

Donald Trump és Malcolm Turnbull ausztrál kormányfő kapcsolata nem indult fényesen, mivel januárban egy egyórásnak szánt beszélgetést, ami még egy Obama elnök által elindított menekültügyi megállapodásról szólt volna, Trump 25 perc után megszakított a teljes egyet nem értés miatt. A két politikus azóta rendezte nézeteltéréseit. A kopt ortodox vezetők, élükön II. Teodor pápával ennek emlékére ajándékoztak rózsaszín, Trump márkájú nyakkendőt sydney-i látogatásukon az ausztrál kormányfőnek – írja a BBC és az Australian.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2017. június 25. 22:08
Koptok, tehát kemények... A kislányoknak szoktak rózsaszín vásárfiát adni az érkező vendégek... Hajrá Tramp, legyél kicsit keményebb, hidd el belefér. Ui; Ezt a rózsaszín csodát Malcolm meg add tovább valami tökös kislánynak, aki megérdemli... Továbbra is keményen a migrókkal, nem beengedni! Akár lehetne vándor díj is ahogy kinéz manapság...
annamanna
2017. június 25. 20:00
A kopt ortodoxok már olyan szupermacsósak a szakálltól, hogy muszáj kompenzálniuk a rózsaszín nyakkendővel, ami elég tipikus női ajándék. Azért szerencse, hogy nem vitték túlzásba, és nem adtak hozzá pluszban alsógatyát, zoknit, dezodort, tusfürdőt és illatgyertyát.
zakar zoltán béla
2017. június 25. 18:54
Jel
Andre1bp
2017. június 25. 17:48
Made in China
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!