Barcelona: meghalt az eltűntnek hitt kisfiú

2017. augusztus 21. 09:17

A legrosszabb forgatókönyv következett be a barcelonai terrortámadás óta keresett hétéves kisfiú ügyében. A brit-ausztrál kisfiú ugyanis meghalt – jelentették be a katalán hatóságok vasárnap.

2017. augusztus 21. 09:17

Elhunyt a merényletben az a hétéves kisfiú, akit egész családja keresett a barcelonai terrort követően. Julian Cadman holttestét vasárnap azonosították a hatóságok – erősítette meg a rossz hírt a spanyol rendőrség. A brit-ausztrál kettős állampolgársággal rendelkező kisfiú ezzel a barcelonai merénylet 14 halálos áldozatának az egyike.

Ahogy azt korábban megírtuk Malcolm Turnbull ausztrál kormányfő szombati sydney-i sajtótájékoztatóján közölte, hogy a két nappal korábbi barcelonai merényletben nyoma veszett a hétéves kisfiúnak. Ezzel nagyjából egy időben a Fülöp-szigeteki kormány is ilyen bejelentést tett, tájékoztatva a nyilvánosságot arról az eltűnt kisfiú egy a merényletben súlyosan megsérült 43 éves Fülöp-szigeteki nő gyermeke. Az asszony három-négy éve élt Ausztráliában, és egy Fülöp-szigeteki unokatestvére esküvőjére utazott Barcelonába.

(MTI)

 

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2017. augusztus 21. 10:31
Következményként lesz-e akkora fordulat, amekkorát még tavaly előtt a partra vetett 'menekült' kisfiú - akinek a papája embercsempész volt - okozott és amelynek képe bejárta a világsajtót?
zakar zoltán béla
2017. augusztus 21. 10:24
MERKEL!
Nuttika
2017. augusztus 21. 10:11
Ó Istenem, szegény kisfiú. És szegény anyja, ha egyszer magához tér - úgy tudom válságos állapotban van még - és megtudja. Nem lennék a helyében. :( Mennyi ártatlan vérnek kell még folynia, hogy a vízfejű, iszákos bolondok, akik Európát irányítják eltakarodjanak, vagy az emberek haragja söpörje el őket? Ezek ellen a barbár muszlimok ellen meg KELL védenünk magunkat, mert nem civilizáltak. Nekem ne mondja azt valaki, hogy az a népség, amelyik normálisnak tartja ártatlan civilek módszeres gyilkolászását, az civilizált.
silenceCZ
2017. augusztus 21. 09:53
szegény Julian. Szörnyű... Liberálnáci szemétládák, nem hallom a vonyításotokat mint pl. László Petra miatt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!