Brüsszelbe menekült a katalán elnök

2017. október 30. 14:37

Spanyol kormányzati források szerint a Madrid által lázadással vádolt Carles Puigdemont katalán elnök más kormánytagokkal együtt Brüsszelbe távozott.

2017. október 30. 14:37

Az Independent arról számolt be: Carles Puigdemont katalán elnök, akit a napokban a madridi központi kormány elmozdított pozíciójából, néhány kormánytagjával együtt Brüsszelbe ment spanyol kormányzati források szerint.

Puigdemontot és az eddigi katalán kormányt Madrid lázadással vádolja.

A Brüsszelbe utazás azután történt, hogy a belga migrációügyi miniszter, Theo Francken közölte: Puigdemont menedékjogot kaphatna Belgiumban.

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kombinátor
2017. október 31. 08:57
puccsdémon jól felkavarta a szart, majd lelépett...
Mindjárt
2017. október 31. 06:40
Egyszer a fidesz maffia-bűnszervezet hatalmának is vége lesz. Egyszer a jelenlegi fideszes kommunista gyilkos poronty főügyészt is leváltják egy igazi ügyészel. Akkor majd az Orbán, Mészáros, Habony, Rogán, Vajna, Habony és a többi mocskos tolvaj gazemberek is brüsszelbe szaladnak menedéket kérni? Hogyan fogadják őket? Juncker megint felpofozza a disznófejű vajdát és kézn foggva elvezeti a biztos szobába?
Harangláb
2017. október 30. 20:55
...Snagov?!
még fokozza
2017. október 30. 19:08
Mennyi pénzt menekíthetett magával? Ha a belgáknak mégse kell, védjük meg mi. Valami autonómia politikust csinálunk belőle.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!