Szakértő: Legkésőbb decemberben meg kell állapodni a Brexitről

2018. október 16. 11:20

A Budapesti Corvinus Egyetem docense szerint legkésőbb decemberben meg kell állapodni a Brexitről, mert utána már csak két hónap van a ratifikációra.

2018. október 16. 11:20

Legkésőbb decemberben meg kell állapodni a Brexitről, mert utána már csak két hónap van a ratifikációra – közölte a Budapesti Corvinus Egyetem docense kedden az M1 aktuális csatornán.

Gálik Zoltán azt mondta, nagy probléma, hogy a tárgyalásokon még mindig az első megoldási javaslatról megy a vita, a jövőbeni kapcsolatok kérdésére, amely tulajdonképpen meghatározza a kilépési szerződést, még mindig nem tértek ki.

Fontos lenne lezárni az északír határ és a befizetések kérdését, valamint az állampolgárok státuszát is – vélekedett, hozzátéve, hogy jelenleg bármilyen javaslat is van, az valakinek nem jó.

Gálik Zoltán hangsúlyozta, a tárgyalások rendszere bármelyik pillanatban összedőlhet, amely akár általános választásokhoz is vezethet.

(MTI)

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aleb19
2018. október 16. 12:41
nem ugy van az zolika...az angolok mar kikonyorogtek kb 2 extra evet ...azaz 2021/01/01 kb semmi nem valtozik az eu/uk kozott
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!