A volt ausztrál kormányfő szerint Trump a végzet prófétája

2020. január 22. 12:42

Malcolm Turnbull hivatali utódának, Scott Morrisonnak is nekiment a bozóttüzek miatt.

2020. január 22. 12:42

A 2018-ban éppen a Morrison által leváltott Turbull szerint hivatali utóda szerint mindenki tudta, hogy nagyon száraz időszak következik, és „ahelyett, hogy azt tette volna, amit egy vezetőnek ilyenkor tennie kell, lekicsinyítette a klímaváltozás jelentőségét”, amivel szerinte Morrison megvalósította a félrevezetést.

Morrison cselekedeteit – akit azért is támadtak, mert nem szakította meg amerikai nyaralását a tüzek miatt – Turnbull a BBC-nek adott interjújában úgy jellemezte, mint megmagyarázhatatlanok. „Nem tudom őket megmagyarázni” – jelentette ki a volt ausztrál kormányfő, utalva arra, hogy a decemberi tüzek közepette utóda elutazott Hawaii-ra.

Ebben az interjúban egyébként arról is beszélt a volt kormányfő a The Guardian szerint, hogy Trump a legnagyobb klímatagadó, és hogy inkább ő „a végzet prófétája”, nem pedig Greta Thunberg. Szerinte igazán nagy hiba az, hogy hiányzik az amerikai vezetésből a vezetői kompetencia. 

(Mandiner)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabor7th
2020. január 22. 13:56
Ez az ember tudja, hogy milyen a jó vezető... ő maga viszont már miniszterelnök. Biztos, csak az emberek voltak a hülyék...
Anonymtalan
2020. január 22. 13:51
Egy újabb hirtelen kereszténnyé vált ateista libsi-komcsi.
C.Dömötör
2020. január 22. 13:29
A Welt azt írja Trump beszédjéről, hogy ez egy provokáció volt Greta felé. Most képzeljük el! https://www.welt.de/wirtschaft/article205208927/Weltwirtschaftsforum-Trumps-Affront-gegen-alle-in-Davos.html ,,A nation’s highest duty is to its own citizens." A nemzet legfontosabb kötelezettsége a polgárai felé irányul. Az ilyesmit nem szeretik, jól is néznénk ki. Meg hogy, ,,Ha a kormányok a polgárait az első helyre helyezik, akkor a polgárok teljes szívvel fognak a nemzet jövőéért síkra szállni." Merkelnek biztos vörös lett a buksija.
C.Dömötör
2020. január 22. 13:09
Trump beszéde nagyon jó volt, ismét megmutatta, hogy egy valódi államfő. https://www.youtube.com/watch?v=h2O3Z3IAkUc Az, hogy a globális elit képviselőinek nem tetszett, az érthető. Ők a klíma miatt pénzt akarnak adó formájában beszedni, olyan adót amit ők nem fizetnek, de ebből jócskán profitálnak. Habeck, a német zöldek vezetője nyíltan megmondta, hogy Trump az ellenfél. Érthető? Nem azok az országok, ahol a szemetet nemes egyszerűséggel a tengerbe öntik, nem Kína, ahol üldözik a másként gondolkodókat, nem Szaúd-Arábia ahol kivégzik a házasságtörőket, nem, Trump. A másik dolog ami feltűnt, a nyugati újságok, kivétel nélkül, úgy kezelik Szent Gretát mint egy államfőt, egy tekintély személyt, aki tárgyal a hasonlókkal. Egy kabaré. Miután kiderült, hogy a beszédeit más írja, és az interjúknál a jel a sapka levétel, arra, hogy segítség kell, mert nincs fogalma se a válaszra, most az is kiderült, hogy még a Facebook bejegyzéseit is más készíti. Egy Facebook defekt jóvoltából lelepleződött, hogy az apja, és egy ENSZ(!) alkalmazott, egy indiai, írják a szöveget. https://www.achgut.com/artikel/indischer_un_delegierter_postete_als_greta_thunberg https://www.michaelsmithnews.com/2020/01/facebook-glitch-reveals-indian-un-climate-delegate-posts-as-greta-thunberg.html https://www.wired.com/story/facebook-bug-page-admins-edit-history-doxxing/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!