Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Ukrajna fontos adatokat kapott az Egyesült Államoktól a lezuhant gépről

2020. január 10. 14:12

A mai nap folyamán kapcsolatba lépnek Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel is.

2020. január 10. 14:12

Fontos adatokat kapott Ukrajna az Egyesült Államoktól a teheráni légi katasztrófáról – számolt be az UNIAN ukrán hírügynökség az ukrán diplomácia vezetőjének Twitter-üzenetére hivatkozva.

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Vadim Prisztajko külügyminiszter pénteken az Egyesült Államok képviselőivel találkozott, és tőlük kapta meg az információkat az Iránban lezuhant ukrán utasszállító repülőgépről. Prisztajko közölte, hogy az információkat szakértőik tanulmányozzák. Megismételte, hogy a nap folyamán kapcsolatba lépnek Mike Pompeo amerikai külügyminiszterrel is.

Az ukrán elnök az interneten közzétett üzenetében nem zárta ki, hogy rakétatalálat okozta az ukrán utasszállító gép szerdai katasztrófáját Iránban, de jelezte, hogy ezt a lehetséges okot még nem erősítették meg.

Cikkünk folyamatosan frissül...

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2020. január 10. 15:48
A 60 dolláros olajár alatti kitermelésnél az amerikai palaolaj és -gáz kitermelése katasztrofális veszteséggel jár. Amiről a Wall Street Journal is ír, akkor a növekedési ütem és a maximális kitermelés is alacsonyabb szintre kerülhet. Ez a globális olajár szempontjából is egy kulcskérdés, mivel az elmúlt 5 év legfontosabb fejleménye az volt, hogy túl magas olajár esetén gyorsan felpörgött az USA palaolaj termelése. Tehát a feladat: megdobni az olajárakat, 60 dollár fölé. Célzott dróntámadásokkal pl., amiket el is lehet adni a közvéleménynek, az OPEC-árakat megemelni 70-80 dollárra. Ráadásul erre az oroszoknak sem ugrabugrál az ádámcsutkájuk, ellenkezőleg: vodkát kérnek.
3M..
2020. január 10. 15:21
Iráni találat, orosz rakétával, amit kínai szoftver vezetett a célra. Így kerek a történet, amiben minden ellenség szerepeltetve van. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!