Habsburg Károly is koronás lett

2020. március 10. 17:20

Habsburg Károly, Ottó idősebb fia, aki egy alternatív történelemben akár magyar király is lehetne most, szintén elkapta a vírust.

2020. március 10. 17:20

Koronavírusos lett Károly, a Habsburg-dinasztia feje, Habsburg Ottó idősebbik fia, írja a Kronen Zeitung és ennek nyomán az Azonnali.

Habsburg Károly ugyanakkor arra int, csak semmi pánik, az osztrák hatóságok kitűnően működnek szerinte. Ő maga javulgat, csak egy kicsit levertnek érzi magát.

A dinasztikus vezető saját bevallása szerint valószínűleg egy genfi kongresszuson fertőződött meg, amin milánói olaszok is részt vettek. 

IV. Károly, az utolsó magyar király unokája napok óta otthon tartózkodik, köszönik mindenkinek az ellátást, ő maga nem fél semmitől, telefonon tartja a kapcsolatot a családjával, gyermekeivel és barátaival, miközben számítógépével dolgozik tovább.

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2020. március 14. 17:50
"Svédországban még ennyit se engednek meg a királynak, ott a hatalom a parlamenté és a kormányé, az államfőnek semmilyen jogköre nincsen." Magyarországon sincsen, pedig állítólag "választott" köztársasági elnök van. Aki így teljesen a parlament és a kormány alá van rendelve.
bunko_jobbos
2020. március 12. 18:31
Ilyen alapon én is felvehetném a Habsburg nevet (kéne a francnak egyébként). Már százszor elmondtam, hogy Mária Teréziával kihalt a Habsburg ház. Egy olyan trükköt vetettek be, hogy akkor nevezzük Habsburg-Lotharingiai háznak, és idővel meg a Lotharingiait szépen "elfelejtik" leírni. Valójában az ő neve Lotharingiai Károly. De persze felvehet a szomszéd Józsi bácsi is új nevet. Mondjuk Habsburg Lóránt. :-) Amíg ezek közül egy is él, mindig ácsingózik majd a magyar trónra. Már a libsik is eléggé királypártiak mostanában Magyarországon, hátha így visszajöhetnek a hatalomba. Sajnos Lenin a Romanovok helyett nem ezeket vette kezelésbe, nem lenne ilyen gondunk.
dr.ótos
2020. március 12. 16:37
Tudom,magánügy: Nemolyrég esti csevely közepette egy praktizáló ügyvéddel-szóba jött ez a "királykodás" Sikerült (túl)vehemensen előadni véleményemet....az illedelmes hümmögésen túl,csak annyi volt a válasz... ..sajnos ehhez egy alkotmányjogász többet értene...... -utána témazárás Az ELTE meg a római jog.....ja. jó egészséget neked is. KIRÁLYSÁGOT!
dr.ótos
2020. március 12. 10:23
A 1921-es detronizáció elfogadhatatlanságában vagyok fanatikus. Amit vázoltál,az egy átlagos,nemzeti érzelmű embernek se okozna gondot Tán nem is kompromisszum,csak a múltat magába foglaló aktualizálás. Áthidal-megőriz mindent amit ezügyben lehet(ne) tenni Viszont ha "Thököly kurucai"ébredének,Árpád vezér bilijének tartalmától I.Ferdinánd káposztaszagú lehelletéig kapsz majd mindent- .....mee'habsburg.......pfujkirály Legyen igazad - mihamarabb - rajtam nem fog múlni. KIRÁLYSÁGOT!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!