Ön látja a hasonlóságot a Puma cipője és Adolf Hitler között?

2020. március 09. 12:39

Az internetezők szerint a lábbeli a náci diktátor számos „védjegyét” magán viseli.

2020. március 09. 12:39

Az internet népe szétszedi a Puma „Storm Adrenaline” nevet viselő, nők számára készült sportcipőjét. Ugyan a lábbeli csupán az egyszerű, fekete-fehér színekben pompázik, de félreérthetően. Legalábbis sok hozzászóló Adolf Hitler jellegzetes, kétfelé fésült haját látja bele az új típusba. Sőt, a név rövidítése is megegyezik náci párt hírhedt rohamosztagának, a Sturmabteilungnak a rövidített nevével (SA).

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pekmez
2020. március 10. 05:22
Az se normális, akinek egy cipőről Hitler jut eszébe!
Krupp Skya
2020. március 10. 00:08
Bokros Lalyosról nem készítenek cipőt? Legalább egy fél cipőt.
nyugalom
2020. március 09. 21:46
Jákobnak és tordainak küldjünk már egy pár cipőt!
Learten
2020. március 09. 21:09
Ugyan nem tetszik ez a cipő (ízlések és pofonok), de aki ezzel összehasonlítja hitler arcképét, az minimum kábítószer hatása alatt álló halucinációt lát. Ennyi erővel a kockát lerajzoló iskolásokat is meg tudná gyanúsítani hogy horogkeresztre hasonlító formát rajzol. Hogy is van az a mondás? A földön élők intelligenciája állandó, a népesség folyamatosan növekszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!