A „cseh példát” kiterjesztjük az egész V4-re

2020. augusztus 31. 22:07

A magyarországi szállásukat korábban lefoglaló csehek, lengyelek és szlovákok egy – öt napnál nem régebbi – negatív teszttel bejöhetnek hozzánk, míg a visegrádi országokban korábban szállást foglaló magyaroknak is elég lesz egy negatív teszt a hazaérkezést követően” – jelentette be közösségi oldalán a külgazdasági és külügyminiszter.

2020. augusztus 31. 22:07
null

Mint arról korábban írtunk, a csehek negatív teszteredménnyel továbbra is beléphetnek az országba. Annak köszönhetően azonban, hogy a „visegrádi országok kifejezetten sikeresen – és egymással szoros együttműködésben – védekeztek a koronavírus első hullámával szemben” – fogalmazott hétfői Facebook-bejegyzésében Szijjártó Péter.

A miniszter közölte: „az a döntés született, hogy

Így a magyarországi szállásukat korábban lefoglaló csehek, lengyelek és szlovákok egy – öt napnál nem régebbi – negatív teszttel bejöhetnek hozzánk, míg a visegrádi országokban korábban szállást foglaló magyaroknak is elég lesz egy negatív teszt a hazaérkezést követően” – fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter.

Címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. szeptember 03. 14:55
A cseheknél most robbant be igazán a COVID,naná,hogy jöhetnek,a csuti így döntött.:(
Csigorin
2020. szeptember 03. 05:49
a visegradiaknak egy sajat unio kene levalva a nyugati birodalomrol
llnnhegyi
2020. szeptember 02. 11:12
Mára kiderült, ismét jó döntést hozott a kormány!
antares007
2020. szeptember 01. 20:22
Jól átgondolt tudományos alapossággal meghozott döntések.De a következőkben javaslom még jobban átgondolni.Pl:Tibeti hegymászóknak 2 Covid teszt kell, viszont a serpáknak egy is elég lesz,ha 50kg alatt vannak.Minden teszt alól mentesülnek azok ,akik egy kiló rabacsot hoznak magukkal.Hogy mi az a rabacs,azt majd eldöntjük keddenként.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!