Pletyka és szemét – így reagált Habsburg Károly Harry herceg és Meghan Markle interjújára

2021. március 13. 12:35

„Egy ilyen megrendezett médiafellépés számomra nem téma” – fogalmazott az utolsó magyar király unokája.

2021. március 13. 12:35
null

Pletyka és szemét – így jellemezte Harry herceg és Meghan Markle televíziós interjúját Habsburg Károly, az utolsó magyar koronaherceg fia – írja a Kronen Zeitnug.

Habsburg Károly helytelennek ítélte a házaspár viselkedését. „Olyan messze vannak a trónöröklési sorrendben – gyakorlatilag nem is számítanak –, hogy ebből a szempontból nincs szerepük. És már csak ezért is egyáltalán nem helyénvaló egy ilyen globálisan sugárzott adásban szerepelniük. Ha valóban problémáik vagy félreértéseik vannak a magánszférájukban, akkor sokkal helyesebb lenne, ha ezeket magánügyként beszélnék meg és tisztáznák. Egy ilyen megrendezett médiafellépés számomra nem téma. Csak belső pletyka és szemét” – fogalmazott IV. Károly magyar király unokája. Habsburg Károly az amerikai sztárműsorvezető, Oprah Winfrey CBS-en sugárzott interjúját „belső pletykának” minősítette, ezért nem is akarta kifejteni az ott elhangzottakról az álláspontját.

Kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. március 14. 19:32
Én már az elején megmondtam, hogy egy niggrnek semmi keresnivalója a királyi családban. Sajnos a bugyuta gyerekek könnyű áldozatai a titkosszolgálati machinációknak. Ugye senki nem gondolja, hogy ez a nigger szuka véletlenül került oda...
Petykabá
2021. március 14. 18:00
Eddig ez a legtökösebb vélemény, amit hallottam. Karakán, nem próbál a PC hordának megfelelni...
luisbathhelena
2021. március 14. 12:34
Valszeg Meghan nővérének lesz igaza, aki a hugát egy narcisztikus ribinek titulálta, aki meghal egy kis médiafigyelemeért, a férjét meg egy Stockholm szindrómás baromnak...
luisbathhelena
2021. március 14. 12:29
Még 2 év és mennek a főzőműsorba..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!