Az Olasz Testvérek elnökével tárgyalt Orbán Viktor Brüsszelben

2021. június 23. 20:10

A magyar miniszterelnök és Giorgia Meloni kifejezték elkötelezettségüket az európai jobboldal egyesítése, valamint az Európa jövőjéről szóló vitában való aktív részvétel mellett.

2021. június 23. 20:10

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Novák Katalin, családokért felelős miniszter, a Fidesz alelnöke tárgyalást folytattak Giorgia Melonival, a jobboldali Olasz Testvérek (FdI) elnökével szerda este Brüsszelben – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Közlése szerint a megbeszélésen Orbán Viktor és Giorgia Meloni az európai politikai és pártélet változásairól cseréltek eszmét, és

kifejezték elkötelezettségüket az európai jobboldal egyesítése valamint az Európa jövőjéről szóló vitában való aktív részvétel mellett.

Mint mondták, a jobboldali pártoknak hangsúlyosan kell képviselniük sok millió európai polgár érdekeit, akik hitet tesznek a hagyományos családmodell, az erős nemzeteken alapuló erős Európa valamint közös kulturális és vallási gyökereink mellett.

(MTI)

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2021. június 24. 16:41
Orbán rájött, hogy az erős autoriter vezetők között csak alárendelt csicskaszerep jut neki, ezért a másik véglettel, az anarchista szarkeverőknél próbálkozik, hátha ott vezető szerepet játszhat.
szürkeSzarvas
2021. június 24. 06:48
A normalitás=szélsőségesség. Már megint. 1919. 1945 Inkább 1 Meloni,mint 1 Cohen (Kóhn) Bandit.
-Zsolt-
2021. június 24. 01:23
Egy-két törpe összehajol Remeljuk a vacsora a fasiszta holggyel megerte, hogy lemondta a merkozesen valo reszvetelt. Persze igy nem kellett senkinek a szemebe nezni. Sebaj, majd holnap az ulesen.
balbako_
2021. június 24. 00:49
Alakul a jobboldal, alakul! Egy nagyon ütős csapat áll majd össze a buziságba süllyedt és a jobboldali elveket megtagadó, lottyadt Néppárt helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!