Trombitás Würzburgról: A határokat kellett volna őrizni, nem a szurkolókat vegzálni

2021. június 26. 14:15

A publicista kikelt a német képmutatás ellen.

2021. június 26. 14:15
null

„Ha ezek a csicskák

Würzburgban sem tevékenykedhetett volna ez a kretén”írja Trombitás Kristóf Facebookon egyrészt a magyar-német focimeccsen a magyar szurkolóinkat és a himnuszunkat érő attrocitásokra gondolva, másrészt a pénteki würzburgi késelésre utalva, amit egy szomáliai migráns követett el.

Fotó: MTI

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ügyek
2021. június 27. 23:24
Maga beszél? :)))
nempolitizálok
2021. június 26. 18:05
A német politikusokat nem érdekli, ha németek halnak meg, sőt: Jürgen Trittin A Bündnis 90/Die Grünen vezető politikusa: a 2013-as országgyűlési választáson a zöldek csúcsjelöltje "Nem az a lényeg, hogy a bevándorlásról szóló vitában kinek van és kinek nincs igaza, a mi számunkra mindenekelőtt az a fontos, hogy visszaszorítsuk a német népesség arányát ebben az országban.” A rendőröket pedig a politikusok irányítják. A magyar szurkolók ellen bőven volt rendőr, a határokra nem is kell. Szerintük.
Mátyás01
2021. június 26. 17:00
Ezt kapták parancsba, a migránsokat nem szabad bántani, a magyarokat igen. Egyébként a német nyelv a legkiválóbb a katonai parancsok osztogatására. :)
Fekete Ló
2021. június 26. 15:23
Mindebből kezdem gyanítani, a a gyurcsány azonosító nélküli zsoldosai valójában Merkel titkos katonái lehettek, ezt érdemes lenne felderíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!