Így szül egy férfi

2021. július 02. 11:05

Ari először leszbikusként határozta meg magát, majd átoperáltatta magát férfivá, de a szülésről nem akart lemondani.

2021. július 02. 11:05
null

„A nevem Ari, transznemű férfiként élek és mindig is szerettem volna teherbe esni és gyermeket nevelni” – így kezdődik egy „szülés vlog” a YouTube-on.

A videó főhőse Ari, aki egy eredetileg nőnek született transznemű férfi. Lányként nem érezte magát jól a bőrében, ezért tesztoszteron kezelés hatására mára férfiként néz ki és így éli életét feleségével. Ari azonban nem akart lemondani a szülésről, sőt, az eseményről videót is forgatott a TLC-vel:

Nyitókép: YouTube

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
johannsebastian
2021. július 22. 01:11
Ha egy transznemű szül, akkor az előzetes hormonkezelés vajon nem lesz hatással a születendő gyermekre, méhen belüli fejlődésére?! Hol van itt a gyermekvédelem!!! Egész egyszerűen botrány!
mars-lakó
2021. július 05. 20:35
A gyereket a feltétel nélküli szeretet mellett nem árt néhanapján nevelni is. Ez nem erőszaktevést jelent, hanem kereteket szabását, amiket ha a gyerek áthág, akkor ennek negatív következményeire lesznek rá nézve. És a negatív következmény nem a felpofozást jelenti, hanem a nevelés fizikai erőszaktól mentes formáit.
mars-lakó
2021. július 05. 20:30
A nő leginkább abban különbözik a férfitól, hogy nő a hasa, amikor gyereket hord ki. Tehát az a "férfi", akinek nő a hasa, mert várandós, mert vaginája és méhe van, és nőnek született, aki állapotos lett, az bizony nő. Pont. (Szegény gyerek! Nem lennék a helyében!)
MZperXXL
2021. július 05. 16:31
Ezek elmebetegek. Először nőből férfi akar lenni, utána szülni akar, utána... szoptatni akar? Levágott mellekkel? Akkor visszaoperálják a melleit, vagy mellátültetést fog kapni? Utána férfiként akar élni és gyereket szoptatni? Következő lépés lesz, hogy meg akarja termékenyíteni a "feleségét"? Ha a "feleségének" is gyermeke lesz, vajon testvérnek kell-e majd tekinteni a két gyermeket, ha sem az anyjuk, sem az apjuk nem ugyanaz? Vagy az apjuk ugyanaz lesz? Akkor meg micsoda szenzáció, hogy egy valódi férfi egy házaspár mindkét tagját teherbe ejtette... Elképzelem, hogy a pici iskolába megy. "John vagyok, édesanyám neve Bill, anyukám felesége Marta, a testvérem Charles vagy Christina, még nem tudjuk, mert nem tud beszélni és így bizonytalan, hogyan döntött."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!