Baltával kergették őket, ezért kiugrott az ablakon két férfi Kasselban

2021. augusztus 26. 08:33

A támadók illegálisan tartózkodhattak Németországban.

2021. augusztus 26. 08:33
null

Baltával üldözött két férfit egy ötfős társaság Kasselben szerdára virradóra – adta hírül a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Az üldözöttek egy második emeleti lakás ablakából kiugorva igyekeztek elmenekülni a támadók elől, egyikük súlyos, másikuk könnyebb sérüléseket szenvedett.

A helyszínre érkező rendőrök mind az öt baltás támadót őrizetbe vették, kettejüknél kábítószereket is találtak. A tizenhat, tizenhét, huszonhét és harmincegy éves támadók ellen veszélyes testi sértés gyanújával indítottak nyomozást, egyikükkel szemben korábban már két elfogatóparancsot is kiadtak. A lap mellékesen megjegyzi: többük ellen illegális beutazás és Németországban tartózkodás gyanújával is nyomoznak.

Nyitókép: Frank HOERMANN / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. augusztus 26. 10:03
"A támadók illegálisan tartózkodhattak Németországban." "Illegálisan tartózkodhattak"? Normális, aki ezt így leírta? Ha illegálisan, akkor nem tartózkodhattak Németországban. Ha Németországban tartózkodhattak, akkor nem illegálisan.
cutcopy
2021. augusztus 26. 09:58
"többük ellen illegális beutazás és Németországban tartózkodás gyanújával is nyomoznak" Ezt megtehetnék több százezer bevándorlóval, akik még helyben várhatják az engedélyt..
masikhozzaszolo
2021. augusztus 26. 09:29
Ursula is ezt propagálja. 5 baltást befogadtak, ők meg kiugrottak a második emeleti ablakból. Jövőre erről szavazunk. Ha eldobálom a papírjaimat, mehetek büntetlenül a kisbaltával a Szem(ki)lőhegyi útra, befogadnak?
bakafánt
2021. augusztus 26. 09:28
Jön a niggerállat-utánpótlás,rendületlenül.Aki túl akarja élni,atletizáljon jó sokat! SOK SIKERT,NÉMETEK!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!