Figyelmeztet az USA: minden amerikai állampolgár azonnal hagyja el Ukrajnát

2022. augusztus 23. 22:09

Az amerikai külügyminisztérium információi szerint Oroszország a következő napokban jelentősen fokozza a támadásait.

2022. augusztus 23. 22:09
null

Az Egyesült Államok (USA) ukrajnai nagykövetségének közleménye szerint az USA külügyminisztériumának információi vannak arról, hogy Oroszország a következő napokban fokozza támadásait Ukrajna polgári infrastruktúrája és kormányzati létesítményei ellen.

„Az orosz támadások fenyegetést jelentenek a civilekre és a polgári infrastruktúrára. Az amerikai nagykövetség arra kéri az amerikai állampolgárokat, hogy amennyiben ezt biztonságosan megtehetik,

A biztonsági helyzet Ukrajna-szerte rendkívül ingatag, és a körülmények bármikor romolhatnak. Az amerikai állampolgároknak továbbra is ébernek kell lenniük, és megfelelő intézkedéseket kell tenniük biztonságuk növelése érdekében" – olvasható a közleményben.

Nyitókép: Facebook

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. augusztus 24. 13:42
Szóval jön egy kisebb atom.
DE JÓ
2022. augusztus 24. 12:51
Nem kizárt az a forgatókönyv sem, hogy az ukránok eddig nem vitték ki igazán a frontra a megkapott fegyvereket, hanem gyűjtötték, elrejtették, koncentrálták őket azért, hogy aztán egy koncentrált ellentámadásban egyszerre nagyobb erőt tudjanak alkalmazni. Lehet, hogy az eddigi, pl. krími "belövések" igazából csak próbaüzemek, pontossági meg használati tesztek voltak. A ripacs kormánya meg eljátssza, hogy az oroszok készülnek nagy csapásra, miközben valójában ők készülnek erre. Ahogy zaporozsjei atomerőműnél is simán behazudták, hogy az oroszok lövik az erőművet, miközben az oroszok be vannak települve oda. A Demokrata Párt meg a Gerorge Friedman-féle cinikus agytrösztök történelmi bűne, hogy az északi fehér kultúrában kirobbantottak egy ilyen elmebeteg belháborút, és az oroszokat partnerből ellenséggé tették.
ZeroTadpole8073
2022. augusztus 24. 11:01
Következik: minden amerikai állampolgár azonnal hagyja el Európát. Ők itt szeretnek háborúzni. Baszódjanak meg.
Fecoka
2022. augusztus 24. 10:30
Nocsak, csak nem náhány himars - al szeretnék telibeverni' az erőművet?... Mint amikor a WTC-ben pont aznap csak a nem "beavatottak" voltak dolgozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!