Tequilás üveg, poháreső – megdobálták a fehérvári szurkolókat a kölni stadionban

2022. augusztus 21. 12:21

Az egyik magyar szurkoló fiának a hátát egy teli sörös pohárral találták el.

2022. augusztus 21. 12:21
null

Amint arról korábban beszámoltunk, csütörtökön 2-1-re nyert a MOL Fehérvár Kölnben az Európai Konferencia Liga playoff-körében. Hírt adtunk arról is, hogy egyes források szerint akár tízezer kölni drukker is érkezhet Székesfehérvárra a visszavágóra. 

A feol.hu-n jelent meg az egyik fehérvári vezérszurkoló beszámolója a kölni túráról. „A városban nem tapasztaltunk barátságtalan fogadtatást, nem vegzáltak minket a rendőrök, csak kísértek, a kölni drukkerek is békések voltak. Csak akkor mutogattak nekünk, amikor a különvillamoson utaztunk” – kezdte a szurker.

A beszámoló szerint a Vidi szurkolók az idő előrehaladtával egyre inkább célponttá váltak a kölni stadionban. „A vendégszektor két részből állt, mi körülbelül 250-en az alsó részben kaptunk helyet, a felettünk lévő részt pedig kiadták a hazai szurkolóknak. A kiállítás után onnan is elkezdtek minket dobálni műanyag poharakkal, a vezető gólunk után meg pláne! A meccs végén ismét rákezdtek,

a fiam hátát eltalálták egy tele sörös pohárral. De valaki ledobott egy tequilás üveget, szerencse, hogy senkit nem talált el

– fogalmazott drukker.

 

Nyitófotó: MOL Fehérvár FC Facebook-oldala

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. augusztus 22. 11:27
....kár hogy nem tudják az elmondottakat dokumentálni....
voltospultos
2022. augusztus 22. 10:01
Kedves nyelvemlékünk a Dubnici krónika (1476-ban íródott egy 1370-es krónika alapján), melyben az 1355-ben Zürich mellett a svábok ellen harcoló 300 fős magyar lovasíjász segédcsapat csatakiáltását örökítették meg, betű szerint így: ,,Wezteg kwrwanewfya zaros nemeth, iwttatok werenkewht, ma yzzywk thy wertheketh”. Azaz mai átírással: ,, Veszteg, kurvanő fia szaros német, ittátok vérünket, ma isszuk ti véreteket.”
Robertoo
2022. augusztus 21. 22:23
Igazi ojrópai értékek, egy magasabb rendű néptől.
Magyarvagyoknemturista
2022. augusztus 21. 21:46
Szeretettel várom az uefa véleményét!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!