Sokgyermekes családapának állította be magát egy ukrán férfi, hogy ne kelljen bevonulnia

2022. augusztus 15. 09:00

Nem volt szerencséje a határon a 43 éves „sokgyermekes” családapának.

2022. augusztus 15. 09:00
null

Az ukrán–lengyel határátkelők egyikén akadt fenn az útlevélvizsgálaton egy hadköteles férfi − számolt be a Kárpáthír. 

A 43 éves férfi „sokgyermekes” családapának állítva magát próbált kijutni Ukrajnából, hogy ne kelljen bevonulnia. A határon arról mutatott be igazolást, hogy három kiskorú édesapja, valamint a gyermekek születési bizonyítványait is felmutatta. Az okiratok vizsgálata során azonban felmerült annak a gyanúja, hogy azok egyike hamisítvány.

Amikor előállították és kikérdezték,

a férfi bevallotta, hogy a felmutatott keresztlevelek egyike valóban hamisítvány, amelyekhez ezer dollár ellenében jutott.

Nyitókép: METIN AKTAS / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. augusztus 15. 17:28
Ez Ukrajna, ha kell elnöki pecséted lesz, hogy te vagy Julius Cézár. Itt akatáron 10-40 ezer euróért engedték át Őket. Ekkora egy féreg bandát még Afrikában sem találni.
KötőDániell
2022. augusztus 15. 12:03
Egy?!! Van ott pár tizezer is, aki igy csinál
bunko_jobbos
2022. augusztus 15. 10:24
Ezt nem gondoltam volna. A háború alól hazugsággal akarta magát kivonni? Hogy mik vannak! Ukrajna határa egyébként irgalmatlan hosszú. Nem nagyon hiszem, hogy nem lehet csak simán átszökni a határon. Majd az asszony utána viszi az autót meg az értékeket. Szerintem nálunk is kellet vagy fél évtized a határzár kialakításához az 50-es években, és még utána is folyton finomítani kellett. Nem hiszem, hogy ennyire jól állna most az ukrán határőrség, hogy ezzel foglalkozzon.
DrPepper
2022. augusztus 15. 10:15
Nincs más választása, sokgyermekes családanyának kell magát beállítania.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!