Podoljak: Az orosz hadsereg nem bír el velünk a csatatéren

2022. szeptember 12. 19:56

„Ezért hajt végre katonai csapásokat civilek ellen” – fogalmazott az ukrán elnöki tanácsadó.

2022. szeptember 12. 19:56
null

Mihajlo Podoljak emlékeztetett arra, hogy vasárnap – a szeptember 11-i terrortámadás évfordulóján – az orosz hadsereg Harkiv városát lőtte rakétával, arra válaszolva, hogy Kelet-Ukrajnában egy

sikeres ellentámadással mintegy 3000 négyzetkilométert foglalt vissza az ukrán hadsereg.

Nem ez az utolsó alkalom, hogy a kritikus infrastruktúra ellen hajtanak végre csapást, és megpróbálják megfosztani az embereket a melegtől és a fénytől. A világnak kötelessége lenne segíteni az ukrán lég- és rakétavédelmet – vélte az elnöki tanácsadó.

 

 

Nyitókép: AFP

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. szeptember 13. 11:15
Ez a tanácsadó hülye. Olyanok, mint karigeri körül vannak.
masikhozzaszolo
2022. szeptember 13. 09:06
A háború ilyen. Kritikus infrastruktúra ellen. Ha nem lehet az enyém, nyilván. És mint az áram, a kisebb ellenállás irányába megy. Illetve nem is. Fel vannak fegyverezve a civilek, nők. Akkor meg?
SwordFish
2022. szeptember 13. 05:05
Persze, hogy nem, mert az egész nyugat serege harcol az oroszok ellen Ukrajnában és még így sem bírnak el az oroszokkal. Ha csak a ti seregetek lenne, idióták, Putyin már húsvétkor Kijevben ünnepelte volna Ukrajna visszafoglalását.
APESZ72
2022. szeptember 12. 23:07
Várják kis majom, most jön a meglepi Putyin papától !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!