Kampányol az olasz baloldal: „Ígérjük, hogy országunk sosem válik az Orbán-féle Magyarországgá”

2022. szeptember 02. 19:38

Az előrehozott választásokat megelőző kampány során a baloldal rendszeresen kritizálja azokat a jobboldali pártokat, amelyekkel Orbán Viktor együttműködik.

2022. szeptember 02. 19:38
null

„Teszek egy ünnepélyes ígéretet a fiataloknak. Ígérjük, hogy az országunk sosem válik az Orbán-féle Magyarországgá” – jelentette ki Enrico Letta, az olasz baloldali Demokrata Párt (Pd) főtitkára csütörtökön Milánóban egy választási rendezvényen.

Olaszországban szeptember 24-én tartják az előrehozott választásokat, a kampányban a baloldal rendszeresen kritizálja azokat a jobboldali pártokat, amelyekkel Orbán Viktor együttműködik; ilyen a Matteo Salvini-féle Liga, a Giorgia Meloni vezette Olasz Testvérek, de a magyar miniszterelnök korábban közel állt a Hajrá, Olaszország! (Forza Italia!) vezetőjéhez, Silvio Berlusconihoz is. Éppen ez a három jobboldali párt a legesélyesebb arra, hogy kormányt alakítson – írja a HVG.

Nyitókép: Piero Cruciatti / AFP

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kistroglodita
2022. szeptember 03. 17:43
Mit szeretnétek, agyhalottak? Még több négert behozni?
Kutyaszittya
2022. szeptember 03. 15:29
A néger csajszi csak a második középről és nem középen áll. Ez rasszizmus. És csak egy van belőle. Nem hiteles.
u.cserkész
2022. szeptember 03. 15:10
"Ígérjük, hogy országunk sosem válik az Orbán-féle Magyarországgá" Helyes. Ti csak pátyolgassátok az afrikai bevándorlókat, mi meg csak elleszünk valahogy.:-)
bf109g6
2022. szeptember 03. 13:53
Tehát megígéri, hogy bazi drága lesz a gáz (ha lesz), özönleni fognak a migránsok, és mindenben követik a deepstate pillanatnyi utasításait, akkor is, ha azok a korábban kapott utasításokkal ellentétesek. A férfiak szülhetnek, lesznek gender wc-k, melegházasságok, a népesség fogyásáért pedig mindent megtesznek. Majd pótolják Ungabunga Ahmeddel. A vallás ciki lesz, a konzervatív értékek tisztelete pedig elítélendő. Érdeklődve várom, vajon nyernek-e ezzel a programmal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!