Agyonlőttek egy rendőrt ebédszünet közben, Toronto közelében

2022. szeptember 13. 06:36

Az áldozat 22 éve szolgált a rendőrségnél, két gyermeke volt.

2022. szeptember 13. 06:36
null

Egy rendőr is meghalt abban a lövöldözésben, ami Toronto közelében történt hétfőn – tudósít a Telex a CNN nyomán. Az esetnek összesen két halálos áldozata van, hárman pedig megsérültek, írják. A 48 éves Andrew Hongot ebédszünet közben lőtték le a Torontotól közel 30 kilométerre található Mississauga-ban.Hangsúlyozták:

közvetlen közelről érte a lövés, a helyszínen életét vesztette.

Andrew Hong 22 éve szolgált a rendőrségnél, két gyermeke volt.

Az elkövető egy másik személyt is életveszélyesen megsebesített, írják, majd a közeli Miltonba ment, ahol folytatta a lövöldözést: itt újabb három embert lőtt le, egy közülük meghalt. A sebesülteket kórházba szállították, állapotukról nincs hír. Az elkövetőt később elfogták, a rendőrség gyanúja szerint mindkét lövöldözésért ő lehet a felelős, írja a Telex.

A nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. szeptember 13. 14:13
"ebédszünet közben" Ez megint valami anglománia? Magyarul ebédszünetben.
bunko_jobbos
2022. szeptember 13. 12:01
Az iskolában keveset figyelő, nagyon okos fiatalok azt hiszik, hogy a vessző arra való, hogy szépen darabokra szabdaljuk vele a mondatot. Hát nem. Baszki, minek a vessző a címben? "Agyonlőttek egy rendőrt ebédszünet közben, Toronto közelében" Agyonlőttek egy rendőrt ebédszünet közben Toronto közelében Persze meg lehet magyarázni az első változatot is, de az elég kényszeredett magyarázat lesz, olyan magyarázom a bizonyítványom típusú. Manapság tipikus hiba.
Papamaci1957
2022. szeptember 13. 11:17
Ebédszünet közben? Ilyen kifejezés nem létezik. Talán ebédszünet alatt, vagy ebédelés közben. Sokan írták már, hogy alacsony a nyelvi kultúra a Mandineren. Most én is csatlakozom hozzájuk.
lurker
2022. szeptember 13. 10:33
Kanada a globalista diktatúra éltanulója, személyesen Soros György és Klaus Schwab képezte ki a félig retardált Justinkát, egy szabályos liberális diktatúra, Svédországtól átvette a kísérleti terep szerepét, évente 300.000 kizárólag színesbőrű bevándorlót fogadnak be, miközben az a néhány millió megmaradt fehér őslakos viszi az ország gazdaságát. Megfizethetetlen árak, kibírhatatlan adók, bankszámlákban és internetes kommentekben szimatoló hatóságok, súlyos drogproblémák és bűnözés. A liberálnáci utópia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!