A Marvel-filmek crossovereihez hasonlították Orbán tanácskozását az Európai Politikai Közösség ülése után

2022. október 06. 22:34

„A történelem legambiciózusabb crossover eseménye!”

2022. október 06. 22:34
null

A Marvel-moziverzumhoz hasonlították Orbán Viktor tanácskozását a rendkívüli EU-csúcson. Mint ismeretes, a Marvel-moziverzum egy 27,4 milliárd dollár bevételű gigászi filmes vállalkozás, amely magába foglal közel harminc filmet, tucatnyi sorozatot és rövidfilmet, amelyekben rengeteg úgynevezett crossover is van, azaz olyan jelenet, amelyben két vagy több önálló film fő karakterei találkoznak.

Ezekhez a jelenetekhez hasonlították most Orbán Viktor tanácskozását, ahol többek között részt vett az örmény miniszterelnök, Azerbajdzsán miniszterelnöke és

Recep Tayyip Erdogan, Törökország elnöke.

Nyitókép: Facebook

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. október 08. 19:39
Az az utóbbi idők legjelentősebb politikai fotója. Orbán Viktor a zunió legjelentősebb békepolitikusa. Ha jól tudom, az örmények, törökök, azeriek nem szeretik túlságosan egymást. Népírtások, befagyott területi konfliktusok és az azeri baltás gyilkosság szegélyezi együttélésüket. (Az azeri baltás gyilkosság bár budapest, de talán egy nato rendezvény terméke volt). A helyett, hogy Orbán Putyin ellen hergelne - mint urzula at al - tárgyal EGY ASZTALNÁL az ellenségekkel. Nem mondták meg nekem, miről, de vélhetően lesz várható haszna számunkra.
foldizs
2022. október 07. 16:08
A kifütyülésről elfelejtett szólni?
Ferer
2022. október 07. 12:41
Keleti nyitas -.-"
u.cserkész
2022. október 07. 12:32
Szünetben a srácok leültek egy kicsit dumálni. Oda hívtak egy csinos kislányt is, csak az esztétika kedvéért. Ennyi. Ennyi? Remélem, több ennél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!