Olasz védelmi miniszter: Az Olaszország Fivérei párt soha nem állt Orbán Viktor mellett

2022. október 27. 09:45

Guido Crosetto szerint politikailag Giorgia Meloni nem áll szövetségben Le Pennel és Orbánnal.

2022. október 27. 09:45
null

Az Il Corriere della Sera, olasz napilap online formában megjelent interjút közölt Guido Crosetto védelmi miniszterrel, aki október 22-e óta tölti be a posztot. Crosetto a beszélgetés során a következőket mondta el a magyar-olasz politikai kapcsolatokról: „Az Olaszország Fivérei párt soha nem volt Marine Le Pennel (francia Nemzeti Tömörülés párt) és Orbán Viktor, magyar miniszterelnökkel, nem tagja az Európai Unió konzervatív csoportjának. Politikailag Giorgia Meloni, olasz miniszterelnök nem áll velük szövetségben. Pártjának programja eltér Le Pen programjától. Ahhoz, hogy megoldást kínálhassunk az ország számára, nem kell senkitől sem másolnunk.” Az interjút korábban printben is közölték.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Angelo Carconi

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OneiroNauta
2022. október 27. 15:53
A politikában nem az számít, mit mond valaki, hanem hogy mit tesz.
critical man
2022. október 27. 15:06
"Olasz védelmi miniszter: Az Olaszország Fivérei párt soha nem állt Orbán Viktor mellett " Különben meg tudták volna védeni Olaszországot egy gumicsónakon érkező nigger csordával szemben.
mokány
2022. október 27. 15:03
Fortiter in re , Suaviter in modo .
Palatin
2022. október 27. 14:56
Meg kell érteni az olaszokat, a létükért küzdenek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!