Putyin összehívta kulcsembereit, hamarosan kiderül, hogy mire készülnek

2022. október 09. 17:42

A Kreml szóvivője elmondta, hogy a találkozó eredményeiről később értesítik a nyilvánosságot.  

2022. október 09. 17:42
null

Operatív megbeszélést tart október 10-én, hétfőn az orosz Biztonsági Tanács állandó tagjaival Vlagyimir Putyin orosz elnök – közölte a TASZSZ orosz hírügynökséggel Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője.

Azt ugyanakkor nem részletezte, hogy az egyeztetésen megvitatják-e a krími hídon történteket. 

A találkozó eredményeiről értesítjük önöket 

– fogalmazott Dmitrij Peszkov a hírügynökség tudósítása szerint.

Nyitókép: AFP

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vajda
2022. október 10. 10:01
Történelmi mélypontra gyengült hétfő reggel a forint, 326,7-nél is járt az euró jegyzése, a dollár pedig 440 forint közelében.
Nasi12
2022. október 09. 23:15
Szerintem a meteorológiai jelentést tárgyalják meg. Milyen idö lesz a kínai pártkongresszus és az amerikai idöközi választások után. Hány fok várható Herszonnál.
kovacak
2022. október 09. 20:15
Errol eszembe jut a Sztálin haláláról szolo film, azt hiszem, abban van, hogyan végeztek Berijaval. Oroszországban minden lehetseges, Moszkva csak foldrajzilag europi főváros, arrafelé másképp oldjak meg a problemakat. De szerintem itt meg nem tartanak, sajnos egy Putyinnal joval radikálisabb valaki is johet utana, aki meg annyira sem ad a latszatra, mint ő. Azt a legkevesbe tartom realisnak, hogy egy orosz Karolyi Mihály kovetne.
stug
2022. október 09. 19:52
Putyin dal A rablánc a lábon nehéz volt, De széttörte büszkén a nép. Mert példája volt ki érte Feláldozta hű életét. Putyin! A hős, ki csak népénak ét A béklyó a porba lehullott, S az ember a napfénybe néz, A zászlót emeld fel az égig, És légy hozzá hű, míg csak élsz. Putyin! Ő járjon előtted, míg élsz! És gyúlnak a lángok a földön, Már árad a fény szerteszét. Így mindenhol Északon, Délen Szabad lesz és boldog a nép. Putyin! Szabad lesz és boldog a nép. Ma milljóknak ajkán egy név zeng E név oly nagy és oly dicső Nem hervasztja őt semmi ármány Nem hervasztja idő. Putyin! Nem hervasztja el az idő Csak jól fogd a fegyvert a kézben Te harcos, erős nemzedék Hisz példát ad ő, aki érted Feláldozta hű életét. Putyin! Feláldozta hű életét
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!