Osztrák alkancellár: Időnként meg kell próbálni tárgyalni olyan tisztességtelen „ügynökökkel”, mint Orbán Viktor

2022. november 30. 11:33

A Kurier készített interjút Werner Koglerrel, aki azt mondta, fel kell tenniük maguknak a kérdést: mennyire őszinte a magyar miniszterelnök és Vucic, szerb elnök.

2022. november 30. 11:33
null

A Kurier interjút közölt Werner Kogler osztrák alkancellárral, amely során Magyarországra is kitértek. Azt megérti Kogler, hogy a kancellár a menekültügyi válság miatt Szerbiával és Magyarországgal tárgyal, azonban továbbra is szkeptikus. Szerinte fel kell tenniük maguknak a kérdést: mennyire őszinte Orbán és Vucic.

Azt mondta az alkancellár, hogy a magyar kormányfő nem becsületes, de a helyzet javítása érdekében időnként meg kell próbálni tárgyalni tisztességtelen „ügynökökkel”.

Nyitókép: Werner Kogler osztrák alkancellár a Sebastian Kurz osztrák kancellárral közösen tartott sajtótájékoztatóján Bécsben 2020. október 31-én. Az osztrák kormány további korlátozó intézkedéseket vezet be a koronavírusos fertőzöttek számának növekedése miatt.MTI/EPA/Florian Wieser

Összesen 220 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. december 01. 19:15
Tisztességtelen a te anyád, aki ilyen szart hozott a világra!
Salitis
2022. november 30. 18:36
Nekünk meg osztrák beltenyészet idiótákkal (akik nem mellesleg a soros-maffia ügynökei) kell megpróbálnunk tárgyalni.
Scouser
2022. november 30. 17:42
Szerbia és Magyarország helyében rájuk engedném azt a rengeteg migránst. Szépen odahordanám őket a határhoz ostt uzsgyi repüljetek . Etessék őket a labancok.
Brandon the great Negro
2022. november 30. 17:10
Egy híres kancellárt már adtak Európának az osztrákok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!