Szivárványszínbe öltöztek a karácsonyi vásárok Németországban

2022. december 25. 19:17

Az LMBTQ-lobbi utólérte ezeket a rendezvényeket is.

2022. december 25. 19:17
null

A Humen Online számolt be arról, hogy Frankfurtban és Kölnben is külön karácsonyi vásárok várták az LMBTQ-közösség tagjait. Mint kiderült Frankfurtban – ahol Németország egyik legrégebbi, hagyományos karácsonyi vásárát is megrendezik – évek óta helyet kap az úgynevezett rózsaszín karácsonyi vásár, ahol

még a standokat is a standokat LMBTQ vállalkozók üzemeltetik.

A rendezvény helyszínén a lila és a rózsaszín fények dominálnak, és a rózsaszín karácsonyfák között egy hatalmas üstből mérik az italakokat – írta beszámolójában a lap.

Egy hangulatfotó az LMBTQ-forgatagról:

A cikk kitért arra is, hogy a komoly történelmi múlttal bíró Köln az elmúlt időszakban Németország „legmelegebb településévé” lépett elő. A legfrissebb felmérések szerint ugyanis itt él az országban a legtöbb LMBTQ-ember.

A helyi „meleg” karácsonyi vásárnak is az a Heavenue szervezője, akik a Sexy Cologne partisorozatért is felelnek, így az adventi időszakban showműsorok és fellépések is színesítik a vásár programkínálatát.

Mint írták a forgatag minden évben a Rudolfplatz körüli gyalogos övezetbe költözik, ahol a színes pop-art stílus és a hófehér girlandok határozzák meg a bódék külsejét – olvasható a Humen Online-on.

Alább egy pillanatképet is láthattok a vásárból:

Sőt még reklámfilm is hirdette a rendezvényt, amelyet alább tekinthettek meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Raab
2022. december 27. 20:04
Okádék! Hány és hány millió ember, gyermek és normális szülő szeretett valaha a karácsonyi vásárokba járni s szeretne ma is! Én is jártam többször Rothenburg ob der Tauber városka karácsonyi vásárában, betlehemmel a főtéren, adventi koncertekkel a templomban, csodás keresztény installációkkal az utcákon. Ugyan mi kell ahhoz, hogy egy nép eltűrje ezt a sok ótvaros buzi emberhulladékot a legszentebb ünnepen?
vicomt
2022. december 26. 15:23
A svábok kurva büszkék lehetnek magukra.Csak öleljétek kebletekre a hülye LMBTQ-t.Aztán mind olyanok lesztek,hogy azt sem fogjátok tudni,hogy nők vagytok-e,vagy férfiak.Fasza.Semlegesneműek lesztek.Esetleg,patkányok?Vagy sárkányok?Vagy pöttyös babák?Elmebaj.Hülyék!!
Jobboldali Magyar
2022. december 26. 13:59
1. Isten éltesse sokáig a normális embereket! 2. A nőket a férfiakat és az utódokat a gyermekeket! 3. Akiknek viszketés enyhítésére megszüntetésére irányuló eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló információkat tartalmazó találatok vannak akkor azok legyenek buzik és lmbtq. De egyáltalán nem akarok olyan jellegű dolgokat hallani és látni, hogy a 4 % miatt az egész világ az és csatlakozzon hozzájuk! Mert ez már megint olyan jellegű mint a bolsevik libernyák proletár diktatúra! 4. Remélem, hogy értjük egymást és magyarul beszélő emberek vagyunk? 5. Boldog Keresztény Karácsonyt kívánok mindenkinek aki normális ember!
XTRO
2022. december 26. 13:03
A németek mindig elmennek a falig..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!