Kiderült: Angela Merkelt is átejtették az orosz telefonbetyárok

2023. február 20. 16:17

Ál-Porosenkóval beszélt a volt német kancellár, aki el is ismerte a történteket.

2023. február 20. 16:17
null

A dezinformációra szakosodott orosz szatirikusok, Vovan és Lexus szerint Angela Merkel volt német kancellár bedőlt egy megrendezett telefonhívásnak. A két Kreml-barát humorista hétfőn részleteket tett közzé a beszélgetésből – tájékoztatott a hírről hétfőn a Spiegel.

Merkel berlini irodája megerősítette, hogy valóban megtörtént a telefonhívás.

– mondta Merkel szóvivője a hírügynökség megkeresésére. Merkel hivatali ideje alatt gyakran érintkezett Porosenkóval.

A két orosz már többször is becsapott hírességeket azzal, hogy fontos személyiségeknek adták ki magukat számukra. Például egy alkalommal becsapták Ben Wallace brit védelmi minisztert is.

Nyitókép: MTI / EPA / DDP Images pool / Andreas Gora

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. február 20. 20:04
Nincs egy kód, amit bemondanak a beszélgetés elején? Ha tudja, mondhatja, ha nem, akkor biztosan nem az akinek mondja magát. Ráadásul nem ez az első ilyen és elég érzékeny dologkat mondtak már ki.
Burmin
2023. február 20. 18:53
Nekem a kaliforniai szenátorasszony átbaszása tetszett a legjobban, valami Waters a neve...le is töltöttem kurva nagyokat röhögök a banyán...
Göby
2023. február 20. 18:22
Forma ... végülis amikor kiderült, hogy az amcsik lehallgatják, szólt, hogy nemár, erre azt mondták, jó, oké, becsszó többet nem fordul elő, de ugyan úgy folytatták, Angi meg el is hitte ...
LancelotDuLac
2023. február 20. 17:52
vén ribanc!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!