Bencsik András: Igen, az oroszoknak drukkolok

2023. február 13. 21:33

„De nem azért, mert oroszpárti vagyok, hanem a pulóveres-pólós színművész embertelen hazugsága és szélhámoskodása miatt” – szögezte le.

2023. február 13. 21:33
null

Bencsik András a vasárnapi sajtóklubban fejtette ki véleményét az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban.

Elmondta, hogy még nem találkozott olyan magyarral, aki egy nagy lélegzetvétel után ne vallotta volna be, hogy

az oroszoknak szurkol a háborúban.

„Igen, az oroszoknak drukkolok, de nem azért, mert oroszpárti vagyok, hanem a pulóveres-pólós színművész embertelen hazugsága és szélhámoskodása miatt” – szögezte le Bencsik András. Hozzátette: 

Bencsik szerint „az Egyesült Államok Ukrajnát beleugrasztotta, az oroszokat pedig belecsábította egy pokoli történetbe”.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: MTI Fotó: Varga György

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barkasfarkas
2023. február 15. 09:31
Szégyellheti magát Bencsik. Persze ő legalább nem ejtőernyős, a magyar-szovjet baráti társaság propagandistájaként kezdve jutott el mára oda, hogy az oroszoknak szurkol. Teszi mindezt a magyar nemzeti oldal megmondóembereként, ahol érdekes módon nem számítanak a történelmi sérelmeink, ha az oroszok támogatásáról van szó. 56 hősei közben forognak a sírjaikban, a szellemi örököseinek meg hányingere van az ilyen emberektől.
Zsola69
2023. február 15. 00:32
Örülök, hogy magadra vetted! Na, milyen a felismerés?
mrjkovacs
2023. február 14. 23:07
Azért drukkolsz az oroszoknak, mert végtelenül primitív buta vagy. Ha az oroszok elfoglalják Ukrajnát, akkor mi következünk és te leszel az első akit felkoncolnak. A törökök is azt ígérték az árulóknak, hogy annyi aranyat kapnak amennyi a bőrükbe fér. Meg is kapták. Teletömték a bőrüket arannyal.
rókabácsi
2023. február 14. 16:53
átvillant, hogy mi lenne ha ukrajna győzne! és a hatalmas fegyvereivel kiket támadna meg! mert ugye ha győzne ők sem barátok lennének nekünk!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!