Ba**d meg a gazdagokat – írta a becsődölt antikapitalista kávézó tulajdonosa

2023. május 16. 19:44

Nehezen vette tudomásul, hogy nem működik az anarchizmus.

2023. május 16. 19:44
null

Nagyon hamar becsődölt, így a hónap végén bezár a „fizess, amennyit tudsz” piaci mentalitással megnyitott The Anarchist kávézó a kanadai Torontóban – írta meg a The New York Post.

Az „antikapitalista kávézóban” a normál, filteres kávéért valóban mindenki annyit fizetett, amennyi tudott, továbbá lehetővé tették azt is, hogy vásárlás nélkül is bárki használhatta a mosdót. A többi italért, valamint a péksüteményekért *

cserébe azonban például nagyobb díjat számított fel a kávézó annak érdekében,

hogy ellensúlyozza a kieső bevételt.

A bezárás ellenére a bolt tulajdonosa, Gabriel Sims-Fewer „hatalmas sikernek” nevezte rövid életű üzleti vállalkozását, amely vitát váltott ki, és megemelte a konzervatívok vérnyomását.

A tulajdonos a honlapján beszámolt az üzletével kapcsolatos hírekről. Az üzenete végén ezt írta a kávézójával kapcsolatban: „Ba**d meg a gazdagokat. Ba**d meg a rendőrséget. B**d meg az államot. Ba**d meg ezt a Kanadának hívott gyarmati haláltábort.”

Nyitókép: The Anarchist

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2023. május 17. 15:14
Nekem viszont úgy tűnik, hogy ebben az ügyben egyedül a kanadai anarchista b...ott. Rá!
útonjáró
2023. május 17. 09:44
"A bezárás ellenére a bolt tulajdonosa, Gabriel Sims-Fewer „hatalmas sikernek” nevezte rövid életű üzleti vállalkozását, amely vitát váltott ki, és megemelte a konzervatívok vérnyomását." ez az, alaposan befűtöttetek nekik... XDD (balf.szok... ;)
nemecsekerno_007
2023. május 17. 08:24
Mint a Nyuszika a régi viccben. Az mondta a Rókalány, hogy ,,Mindenem a Tiéd,,. Baszd meg Medve, ha ott vagy elhozhattuk volna a hűtőt is. :)))))))))) Bocs :)))))))))
nanahan
2023. május 17. 07:43
Egy hét wellness egy észak-koreai rizsföldön, és meggyógyul.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!