Halálos fenyegetések miatt stresszel Sadiq Khan

2023. május 20. 17:26

London főpolgármestere saját bevallása szerint poszttraumás stressz szindrómában szenved.

2023. május 20. 17:26
null

London polgármesterekén rendszeresen kap halálos fenyegetéseket katasztrófák és terrortámadások után, ezek pedig komoly mentális trauma – mondta Guardiannek Sadiq Khan, a brit főváros vezetője, akinek konzervatív zsidó kihívója lehet a legközelebbi választáson.

A politikus az állapotára a poszttraumás stressz zavar (PTSD) egy „halmozott” típusaként hivatkozott.

Hozzátette viszont, hogy nem hasonlítja a menekültek vagy a hasonló tapasztalatokkal szembesült emberek által elszenvedett PTSD-hez.

Elmondta, hogy a legtöbb támadás Twitteren érte, miután Donald Trump, még amerikai elnökként kritizálta a városvezetését. A fenyegetések miatt elmondása szerint olyan szintű biztonsági szolgálatot biztosítanak a számára, mint a miniszterelnöknek.

Annak ellenére, hogy erről a brit média egyik legjelentősebb lapjának beszélt, úgy fogalmazott „nem szeretném, ha az emberek sajnálnának engem”. Hozzátéve, hogy

A mentális egészség törékeny , ha nem törődnek vele. Nekem meg nem kéne félnem attól, hogy beszéljek erről” – fogalmazott.

 

Nyitókép: Pablo Barrera / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

 




 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
EX - Terminátor
2023. május 23. 14:51
Hallom hogy ez a féreg szívrohamot kapott... Kár hogy nem gebedt meg! Mert abban ugyan biztos lehet ez a korcs kutya, meg a többi hozzá hasonló aki szerint a terrorizmus a másik folyamatos zaklatása baszogatása normális és hozzá kell szoknunk, meg kell tűrnünk, a szemeimben csak egy kiirtandó féreg, és akként is lesz kezelve.
Kanmacska
2023. május 21. 13:33
Az ilyen dolgok a nagyvárosi élet velejárói.
dragstar
2023. május 21. 12:41
Allah hatalmas,majd megvéd
Teréz Pitykéz
2023. május 21. 08:10
Kecskebaszó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!