Az oroszok szerint tömegpusztító fegyverekre specializálódott ukránokat toboroznak az amerikaiak

2023. május 05. 22:52

Úgy vélik, az amerikaiak célja biofegyverek kifejlesztése.

2023. május 05. 22:52
null

Érdekes hír jelent meg a Ria Novosztyin. Igon Kirillov altábornagy, az orosz hadsereg sugár-, vegyi és biológiai védelmi csapatának vezetője szerint az amerikai energiaügyi minisztérium olyan szakembereket toborzott Ukrajnában, akik ismeretekkel rendelkeznek tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatban.

„A bemutatott dokumentum megerősíti, hogy az [amerikai] energiaügyi minisztérium egyik tevékenysége a korábban Ukrajnában dolgozó, a tömegpusztító fegyverekkel kapcsolatos tapasztalattal és ismeretekkel rendelkező szakemberek toborzása” – szögezte le Kirillov egy sajtótájékoztatón.

Kirillov megnevezte Richard Weller professzort, mint az amerikai energiaügyi minisztérium ukrajnai projektjeinek megvalósításában kulcsszerepet játszó személyt. Kirillov szerint Weller felügyelte az állatról emberre átvihető betegségek tanulmányozására irányuló ukrajnai projektek megvalósítását. Ezeket a tanulmányokat a kijevi Állatorvosi Intézetben, valamint a harkivi Kísérleti és Klinikai Állatorvosi Intézetben végezték a Ria Novosztyi szerint. A Mandiner nem talált ide vágó ismeretekkel rendelkező Richard Weller professzort.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. május 06. 10:50
Bármit az agresszorok ellen!
bagira
2023. május 06. 08:44
Ukrajnában az oroszok vírus laboratóriumot bombázta szét . Erről a nyugat hallgat .
Lajoss
2023. május 06. 06:57
Moszkvai hírmondó by mandiner.ru
Független
2023. május 06. 06:04
Hitler legkegyetlenebb és legelkötelezettebb hadseregteste az ukrán-SS volt, akik az ukrán és baltikumi zsidóság kegyetlen legyilkolásától kezdve végigpusztították Kelet-Európát is a visszavonulás során a kapitulációig az utolsó töltényig harcolva. Fanatikus és kegyetlen, katonaruhába bújtatott szörnyetegek voltak. Az USA most éppen egy hatalmas zsoldoshadsereget képez ki Ukrajnában, az összes NATO fegyver használatát begyakoroltatva a már meglévő szovjet fegyverrendszerek ismerete mellé. Amint végeznek az ukrán (és nemzetközi) zsoldossereg kiképzésével, ezt a háborút gyorsan lezárják és viszik őket Kína ellen Tajvanra és szerte a világban ahol háborúzni szükséges az USA gazdasági- és politikai érdekek védelme illetve visszaszerzése céljából. Nem lesz több amerikai katonaáldozat többé. A pénzügyi háttér korlátlan: annyit nyomtatnak amennyi szükséges de az eus, elsősorban német pénzszivattyúk, elnézést, politikai- és gazdasági szövetségesek is vakon támogatják őket mindenben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!