Így reagált Daniel Freund arra, hogy Varga Judit vezeti a Fidesz-KDNP EP-listáját

2023. június 27. 18:40

„Komolyan megpróbálnak újra csatlakozni az EPP-hez?” – tette fel a kérdést a német képviselő.

2023. június 27. 18:40
null

Daniel Freund is reagált közösségi oldalán arra az értesülésre, mely szerint Varga Judit igazságügyi miniszter lesz a Fidesz–KDNP európai parlamenti listájának vezetője.

A német balliberális EP-képviselő Bayer Lili újságíró posztját osztotta meg a Twitteren, melyhez azt írta kísérőszövegként: „Varga Judit távozik az Orbán-kabinetből, és 2024-ben az Európai Parlamentbe ül be.

– tette fel zárásként a kérdést Freund.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

Varga Judit lesz a Fidesz-KDNP európai parlamenti listájának vezetője

Az igazságügyi miniszter új feladatot kap a közeljövőben.

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
groot
2023. június 29. 10:25
Valahol le van irva, hogy csak balliberalisok es zoldek csalakozhatnak? Idiotak a tuloldalon vannak.
Sün Balázs
2023. június 28. 13:37
Bocs, elütöttem, nem Brüsszelen, hanem Brüsszelben.
Szuper
2023. június 28. 10:58
Úgy hallom, hogy elkezdődött a libsi kutyaovi vonyítása! Itthon már a Donáth Annus megadta az alaphangot! Lehet, hogy az apja is indul, beleférne valamelyik tolvaj és molesztáló csapatba... Szerintem a legjobb választás volt a Judit, ha már ilyen reakciót váltott ki! Nyuszítsetek kutyák, zene füleimnek! Ki tudja meddig tehetitek még... :-))))))))))))))))))))))))))
Rizsa
2023. június 28. 10:53
Figyelj te féreg ! Van egy nagy különbség közted és Varga Judit között . Varga Judit izzig vérig egy nő és édesanya. A magyar emberek nagy többsége tiszteli ! Te viszont se férfi se nő nem vagy. Csak egy kis gúnyosan vigyorgó buzeráns vagy . A magyarok nagy többsége szarba se néz . Vágod ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!