Lövöldözés a magyar határ közelében, kirendelték a különleges erőket (VIDEÓ)

2023. június 17. 18:34

Migránscsoportok lövöldözhettek egymásra egy szabadkai erdőben.

2023. június 17. 18:34
null

Ismét lövöldözéstől voltak hangosak a Szabadka-környéki erdők. A Pannonrtv beszámlója szerint folyamatos lövöldözés volt hallható az erdő tőzegbányánál lévő részén a kora délutáni órákban és a makkhetesi részen is.

A lap úgy értesült, sebesültek is vannak.

A Pannonrtv arról is írt, hogy a helyszínre több rendőregység érkezett ki, továbbá a különleges erőket is riasztották. A helyiek elmondásai szerint a makkhetesi erdőbe nagyszámú mentőegységet is kivezényeltek.

Két ember kórházba került

Szabad Magyar Szó információi szerint a fegyveres leszámolás két illegális bevándorlócsoport között tört ki szombaton 14 óra körül. Két személyt mellkasi és hasi lőtt sebekkel láttak el a szabadkai kórházban.

Az alábbi felvételen is jól hallható, hogy folyamatosan durrognak a fegyverek:

Nyitókép illusztráció. Fotó: Marko Djurica Reuters

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lombi
2023. június 17. 20:26
"a fegyveres leszámolás két illegális bevándorlócsoport között tört ki " Akkor hagyni kell őket. Aztán ha végeztek, a gyöztes csapatot lefegyverezni és visszaküldeni, ahonnan jöttek. Ha nem akarják, kilőni a francba.
letsgobrandon
2023. június 17. 20:21
ezért kéne egy aknamező végig a határon
Türelem
2023. június 17. 20:11
Géppuskákat a magyar határra, s lőni.
nempolitizálok
2023. június 17. 20:00
Osztrák idióta már megint egy mondatban szeretné, ha nem dobnánk vissza bevándorlókat, de megvédenénk őket a bevándorlóktól. Annyival előrébb tart 2015 óta, ehhez az idiótának amúgy 7 év kellett, hogy az EU-s jogszabályok hiányát is hibáztatja. Azzal vigasztalta Pintér, hogy a szabadon engedett embercsempészek nem Ausztria felé mennek. Még szép, az osztrákok felé nyilván csak akkor megy, ha tele van a furgonja bevándorlókkal:))) Egyébként ebben az a gáz, hogy az összes EU-s ország lapul mint szar a fűben, figyeli Magyarország küzdelmét az egyre erőszakosabb migránsokkal, de egyik sem mondja, hogy fogjunk össze , komolyan beszállunk a költségekbe, ha már az EU tetves libsijeit nem is érdekli a határvédelem. Sőt, valami osztrák, vagy cseh libsi még "jótanácsokat" is osztogat, hogyan legyünk ugyanolyan szervilis libsik, mint ők, jól kibaszva magunkkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!