A svéd NATO csatlakozás ügyében a kormányoldalon már minden elhangzott

2023. július 11. 16:49

De a frankót ma mondta el Németh Szilárd.

2023. július 11. 16:49
Juszt László
Juszt László

„Ez a baj a hazugsággal. Az ember nem emlékszik a korábbiakra. A svéd NATO csatlakozás ügyében a kormányoldalon már minden elhangzott. 

1. A svédek szívességet kérnek tőlünk, közben kritizálni merészelnek.
2. Már előterjesztette volna a kormány, de nem fér a parlament napirendjébe.
3. »Én egyetértek vele,« - mondta Orbán - »de a képviselőknek kétségeik vannak.« 
4. A mi döntésünk nem függ a törökök döntésétől.
5. Az őszi ülésszakon megszavazzuk…
6. A tavaszi ülésszak napirendre veszi. Már csak technikai kérdések vannak.

De a frankót ma mondta el Németh Szilárd. »Orbán Viktor reggel indult útnak Vilniusba, a NATO-csúcstalálkozóra. A miniszterelnök nyilvánvalóan egyeztet erről Erdogan elnök úrral, aztán közli majd a kormány álláspontját.« Azt hittem a 150 évnek vége… Most mégis a fényességes szultánra várunk? És mi van a korábbi hazugságokkal?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Majdmegmondom
2023. július 11. 19:56
Nicsak, ilyen az, amikor a sz@rt felrakják a polcra és egyből lekvárnak képzeli magát! értem én, hogy átvetted a Vágó Pista demagóg idiotizmusát, de neked sem áll jól!
dryanwolf
2023. július 11. 18:28
...nem emlékszik a korábbiakra. --------- "...nem kellene hagynunk, kedves fiatalok, hogy ez így legyen."
Palatin
2023. július 11. 18:00
A gyurcsányista ellenzék olyan, mint egy frusztrált, lelki zavarokban szenvedö, öreg kutyus, egy falusi ház udvarán. Bármit is tesz a gazdi, az ö reakciójuk mindig ugyanaz, megugatni a kenyéradót. Érdemes lenne megtudni, hogy hány léhütö él ma Magyarországon Orbánból. Sok ezren, az sejthetö. Abból élnek, hogy lúzer közönségüknek, akiket az irigység éltet, közvetítik, hogy Orbán mit ebédelt, hol, kivel és mennyiért, mennyi zsebpénzt kap, milyen zokni van rajta stb. Abból hogy oktalanul rosszindulatúan, ócska iróniával kritizálgatják, félremagyarázzák, mocskolják minden tettét, amit ö tiszta lelkiismerettel a legjobb tudása szerint az ország érdekeiért tesz. De ezeknek a pofáznokoknak, firkászoknak, "influenszereknek".. bruhahaha..., és egyéb csodabogaraknak amúgy teljesen mindegy, hogy Orbán mit csinál, - mert szakmailag fel sem tudják fogni, hogy minek mi a jelentösége, fogalmuk sincs róla, hogyan néz ki a teljes kép.
tapir32
2023. július 11. 17:58
Több dolog egyszerre igaz lehet. Juszt demagóg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!