Nem akarnak „német” viszonyokat

2023. augusztus 18. 22:51

A kelet-közép-európai országok történelmük során megtanulták, hogy idegen népesség betelepülése milyen következménnyel jár.

2023. augusztus 18. 22:51
null
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér Blog

„Morawieczki lengyel miniszterelnök a »német« viszonyok elkerülésére buzdít. Nézzük röviden, mit is jelentenek a migrációnál a »német« viszonyok: az illegális határátlépés révén az EU területére érkező migránsok hivatalosan »menedékkérők«, akiknek kérvényéről egyéni elbírálás során kell dönteni. Mivel ez évekig is elhúzódik, és a hatóságokon van a bizonyítási kényszer, a migránsoknak szinte nyert ügye van. Elég magukat homoszexuálisnak, áttért kereszténynek, esetleg kiskorúnak mondani, és jellemzően máris két évre befogadják őket. Az országon belüli kvóta alapján szétosztják őket és az önkormányzatoknak kell gondoskodni róluk, amire a berlini szövetségi kormány valamennyi normatív támogatást ad.

A befogadott menedékkérőknek nyelvtanfolyamot és szakképzést is biztosítanak, amit többségük nem vesz igénybe, holott évente félmillió német szakmunkás megy nyugdíjba és óriási a minőségi munkaerőhiány. Berlin kitalálta a »sávváltást«, vagyis az elutasított menedékkérő »sávot válthat« és munkakeresőként próbálkozhat. Ettől azt várták, hogy a hiányszakmák felé fordulnak, ám ez a remény sem vált be. A német bíróságok határozatai alapján alig lehet az elutasított menedékkérőket kitoloncolni, sőt, volt olyan afgán, akit kitoloncolása után kellett eljárási hibák miatt vissza kellett hozni. A Soros-hálózat NGO-i dolgoznak.

A kelet-közép-európai országok viharos történelmük során megtanulták, hogy nagyszámú idegen népesség betelepülése milyen következménnyel jár. Elég a nagyobb nyugat-európai városokon végigsétálni, és a társadalmi változás szembe ötlik. Ezért sem csoda, ha az illegális migráció elutasítása mára többségi állásponttá vált az európai polgárok körében, mint azt a Századvég Európa Projekt kutatása is jól mutatja. Talán pont ezért nem forszírozzák a globalista kormányok által uralt országokban az erről szóló népszavazást, és támadják akár a nekik járó uniós források megvonásával Lengyel- és Magyarországot, amelyekben nem csak az óraátállításról kérdezik meg a polgárokat.”

A nyitóképen bevándorlók pózolnak egy német menekülttáborban. Fotó: JENS SCHLUETER / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. augusztus 21. 23:30
A németek nagyon elfelejtették mit köszönhetnek a magyaroknak az újraegysítésük kapcsán. Hálátlan, fennhéjázó, zsarnokoskodó Übermenschnek képzelik magukat továbbra is. Ök még békében is nagy veszélyt jelentenek Európára. Azt is ki kell mondani, hogy Európa sírásói a németek. A németek háborúi voltak azok a katasztrófák, amik miatt Európa elvesztte nemcsak a vezetö helyét a világban, hanem ma már a respektet is más földrészeken. És ma is önrombolást végeznek továbbra is. Az amerikai érdekek támogatását hajszolják, fütyülve Európa érdekeire. NÉMETORSZÁG MA MÁR NEM ALKALMAS ARRA, HOGY EURÓPAT VEZESSE. Die EU, - und vor allem die deutschen Politiker -, wollen Ungarn aushungern lassen. Das haben sie sogar öffentlich gesagt. Lesen Sie nur nach: https://www.cicero.de/aussenpolitik/katarina-barley-eu-gelder-ungarn-polen-aushungern?obOrigUrl=true Die früheren Herren von Ungarn, die Sowjets, sind soweit nicht gegangen.
bagira002
2023. augusztus 21. 17:52
Euban is a németek elnyomók uralkodhassanak .
nyugatiszél
2023. augusztus 19. 19:16
Nem csak, sőt nem elsősorban az illegális migráció a probléma, hanem a nagy tömegben behozott "legális" vendégmunkás is. Csak ezt tilos kimondani, mert Orbán pont most akar félmilliót importalni. Apa kezdődik nálunk is!!
Barna Kutya
2023. augusztus 19. 18:45
Én attól félek, hogy fülöpszigeteki, stb behozott vendégmunkásokkal fogunk úgy járni mint a németek a törökkel. Mégpedig azért, mert hiába van benne a törvényben, hogy mennyi időre jöhet, mi van akkor, ha a munkáltató ragaszkodik ahhoz, hogy tovább maradjon. Hiszen a munkáltatónak költség új embereket betanítani. A tőkések jól járnak, mert nem kell olyan mértékben emelni a bért, hiszen könnyen kapnak embert. A kétkezi dolgozók fogják a legjobban megszívni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!