Betáraznak az oroszok: brutális mennyiségű lőszert vásárolnak maguknak, vajon mire készülhetnek?

2023. szeptember 04. 22:35

Egymásra találhatott Oroszország és Észak-Korea.

2023. szeptember 04. 22:35
null

A New York Times forrásai szerint Kim Dzsongun Oroszországba utazik, hogy találkozzon Putyinnal, s fegyverszállításokról egyeztessenek. A Times még azt is tudni véli, hogy Kim Dzsongun Phenjanból a Csendes-óceán partján fekvő Vlagyivosztokba várhatóan páncélozott vonattal érkezik majd.

Közben amerikai hírszerzési adatok szerint 

aktívan haladnak a tárgyalások Oroszország és Észak-Korea között egy hatalmas fegyverüzletről.

John Kirby, a Fehér Ház nemzetbiztonsági szóvivője arról beszélt, hogy aggódnak a fegyverüzlet miatt, az amerikai ENSZ-nagykövet pedig leszögezte, hogy a fegyverüzlet sértené a világszervezet Észak-Koreával kapcsolatban hozott határozatait, amelyeket Oroszország is elfogadott.

Nyitókép: AFP/KCNA VIA KNS

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2023. szeptember 06. 17:35
Na mire? vazze!
Vfefe
2023. szeptember 05. 12:39
Ezeka faszok ilyenkor bezzeg hivatkoznak mindenfele hatarozatokra. Na menjenek a. ... oda.
Mandiner444hu
2023. szeptember 05. 10:22
Jövőre Berlinben
nedudgi
2023. szeptember 05. 10:17
Várható volt, hogy Oroszország minden páriává vált, vagy elégedetlen országgal felveszi a kapcsolatot és akár a fegyverkezésben is segít nekik, hogy ezzel borsot törjön a nyugat orra alá. így eszkalálódik a háború és válhat világháborúvá.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!