Késekkel támadtak migránsok egy kávézó vendégeire Szerbiában

2023. szeptember 03. 18:28

Többen megsérültek.

2023. szeptember 03. 18:28

Késekkel támadtak migránsok vasárnap hajnalban a délkelet-szerbiai Pirot központjában egy kávézó vendégeire, néhányan könnyebben megsérültek – közölte a helyi rendőrkapitányság. A hatóságok időben közbeléptek, 

így megelőzték, hogy az esetnek súlyosabb következményei legyenek

 – olvasható a közleményben. Egy nappal korábban a rendőrség a határőrséggel közös akcióban szintén Pirot területén négy afgán állampolgárt vett őrizetbe. A gyanú szerint az elmúlt időszakban az érintettek több illegális bevándorlót támadtak meg, akiket fegyverrel fenyegettek, és tőlük pénzt, mobiltelefont és egyéb értékes tárgyakat tulajdonítottak el. A rendőrök átvizsgálták a környéket, és több lőfegyvert, pénzt és kis mennyiségű marihuánát találtak.

(MTI)

Nyitókép: Illusztráció / Képmetszet

 

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
faramuci
2023. szeptember 04. 06:04
Hol van már a csetnik vér?? Ha pár évtizeddel ezelőtt történt volna ez,akkor már nem élnének ezek a papucsos szandálos tetvek....
OrangeOrder
2023. szeptember 03. 23:44
Sajnálom őket, egyben azért eszembe jut, hogy ha a magyarokkal szemben kell keménykedeni, akkor valahogy már nagyobb az arc. De talán rájöttek mára, hogy nem a magyar meg a horvát az igazi ellenség.
survivor
2023. szeptember 03. 20:53
MIlyen ez már ? Késelik a szerbeket a migrik ?
BandiMandi
2023. szeptember 03. 20:01
És élve megúszták? A szerbek sem a régiek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!