Migránsok tartottak leszámolást a szabadkai Lidl előtt (VIDEÓ)

2023. szeptember 08. 21:39

A rendőrök kiérkezésééig 4-5 lövés dördült.

2023. szeptember 08. 21:39

Migránsok lövöldöztek a vajdasági Szabadkán, a Lidl üzletlánc Papp Pál utcai áruházának parkolójában. Az összecsapásban egy migráns megsérült, őt kórházba szállították.

A helyszínen tartózkodó Pannon RTV stábja közölte, hogy az eset késő délután történt a városközponttól néhány száz méterre.

 

A lövöldözésben 4-5 migráns vett részt. A szemtanúk elmondása szerint a rendőrság kiérkezéséig 4-5 lövés hangzott el.

 

Bár az elkövetők elmenekültek a tetthelyről, a hatóságoknak sikerült elkapni őket.

Az összesereglett vásárlók hihetetlennek nevezték, hogy már a város központjában is lövöldöznek az illegális bevándorlók, nem csak a közeli erdőben.

(MTI)

Nyitókép: Pannon RTV

 

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2023. szeptember 09. 10:08
"Migránsok tartottak leszámolást" - Talán inkább "Migránsok rendeztek leszámolást".
drrc
2023. szeptember 09. 09:43
"Menekült" kis g€ci, de nincs jobb dolga, mint a másikat gyilkolászni. Nem kellenek ezek az EU-ba.
HunCsz
2023. szeptember 09. 08:54
Vucisnak át kéne gondolni, hogy egy pár szerb gazember ember csempész érdekét fedezi és hagyja élhetetlen szemét dombbá zülleni az országát vagy a lakóságot védi. De igy egyre szánalmasabban mutatnak a "kemény" szerbek nimbusza. Nem lehet az embernek két ura úgyebár.
Genusnextgen
2023. szeptember 09. 08:37
A szlovákokhoz már heti többezer migráns érkezik országunkból. Vagyis a kipcsak-cigány féle kerítés működik Buksikák. Csak nehogy kibasszanak minket a schengeni- övezetből, az bizony fájba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!