Most épp egy szlovák képviselő esett neki egy civilnek: a politikust leköpték, az pedig visszaütött (VIDEÓ)

2023. szeptember 17. 19:42

Kedden Robert Kaliňák korábbi pénzügyminiszter rúgta mellkason Igor Matovič egykori miniszterelnököt.

2023. szeptember 17. 19:42

A Paraméter hírportál beszámolója szerint az országgyűlési választások hajrájában újabb verekedős botrány tört ki Szlovákiában, ezúttal az egyik képviselőt köpték le, aki ezután visszaütött.

Kedden Igor Matovič korábbi miniszterelnök és Robert Kaliňák korábbi pénzügyminiszter között tört ki verekedés: utóbbi szó szerint mellkason rúgta a volt kormányfőt.

Az interneten közzétett felvétel szerint ezúttal az OĽaNO (Egyszerű Emberek) egyik képviselője egy nála idősebb férfire támad, aki állítólag leköpte őt. A felvételen látszik, hogy a képviselő kiszáll a párt kampánykocsijából, majd először veszekedni kezd a férfival, ezt követően kétszer megüti és autójába visszaülve elhajt a helyszínről. 

A esetről készült felvétel alább látható:

Nyitókép: Instagram

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. szeptember 18. 11:35
Majd leírják, hogy ez Magyaroszágon van és éppen Orbán VIktor veri az ellenzéket.
ipolypart2
2023. szeptember 18. 10:11
Nem kell csodálkozni. A Dunaszwrdahely- Slovan Bratislava meccs előtt elénekelték a Nélküledet. Egy lány és egy fiú, az első versszakot a kislány énekelte. Utána jól hallható volt a "madarsky kurvy". Ezután csak drukkolni tudok a verekedöknek. Üssék rgymást.
Aerion
2023. szeptember 18. 09:26
Szlovákiában a moslék van kormányon, és a moslék van hatalmon. Ehhez képest minden változás előnyére válik mind a szlovákoknak, mindazoknak, akik ott élnek, és összességében Szlovákiának.
kunfia1
2023. szeptember 18. 08:58
"POZSONY — A Magyar Koalíció Pártja (MKP) szerint Robert Fico félrevezette a közvéleményt a szlovák nyelvtörvénnyel kapcsolatban, és próbált magyarellenes hangulatot kelteni. A kormányfő azt mondta: a magyar kisebbség jogai átlagfelettiek, a magyar politikusoknak pedig semmi közük ahhoz, hogy Szlovákia mit tesz." Ez Orbán haverja. Bravó, vén szarházi gazember, bravó, hazaáruló tolvaj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!