Rettegnek a helyiek a migránsleszámolás miatt Szabadkán: „Ebből háború lesz"

2023. szeptember 09. 12:57

A Lidl le sem állt, miután a lövöldözés megtörtént. A helyiek félnek az illegális, lövöldöző bevándorlóktól.

2023. szeptember 09. 12:57

A Magyar Nemzet arról ír, hogy vérfoltok jelzik szombat reggel a szabadkai Lidl áruház parkolójában, hogy péntek este véres migránsleszámolás volt ott. Ahogy megírtuk, a lövöldözésre nem sokkal este hat óra után került sor, amikor az üzlet parkolója tele volt vásárlóval, köztük gyerekekkel.

A szemtanúk négy-öt lövést hallottak, majd egy sérült migránst láttak összeesni, írja a portál. Hozzáteszik: több, bevásárlását végző egészségügyi dolgozó sietett a segítségére, akik igyekeztek elállítani a vérzést. Hozzáteszik:

a szemtanúk négy-öt migránst láttak elszaladni a helyszínről az incidenst követően, vélhetően ők lőttek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyik asszony arról számolt be, hogy az autójában ült, amikor közvetlen közelről hallotta a lövések hangját, a sérült migráns az autójának esett, majd a földre rogyott. 

„A szívem megállt, nem tudok szóhoz jutni. Teljesen sokkos állapotba kerültem” 

– fogalmazott a nő. Egy férfi pedig azt mondta, már megszokta az állandó lövöldözések hangját, hiszen a migránsok által ellepett makkhetesi erdő közelében él, azt azonban álmában sem gondolta, hogy az illegális bevándorlók közötti leszámolások a város központjára is kiterjednek, írják.

„Az erdőben csak ők vannak, de itt helyiek vásárolnak. Mi van, ha egy gyereket találnak el?” – tette fel a kérdést. „Mi lesz ebből? Háború!” – mondta a Magyar Nemzet kérdésére az egyik lakos, aki legfőképpen a helyi hatóságokat hibáztatja.

Nincs biztonsági intézkedés!

Hangsúlyozzák: 

a német üzletlánc és annak parkolója kedvelt gyülekezőhelye a migránsoknak. 

A taxisok rendszeresen várják itt őket, írják, és a bevásárlásukat is itt intézik. A migránsokat az áruház területén díjmentesen használható internet is oda csábítja. A helyiek már számtalanszor jelezték, félnek a migránsoktól, az üzletlánc azonban semmilyen biztonsági intézkedést nem tett az esetleges incidensek elkerülése érdekében. 

A bolt működése a lövöldözés alkalmával sem állt le, miközben a vérző migráns a parkolóban feküdt, a helyiek szabadon vásárolhattak”

– sorolja a portál.

A történtekre a Vajdasági Magyar Szövetségelnöke is reagált. Pásztor István Facebook-posztjában azt írta, a szabadkai Lidl bevásárlóközpont előtt lezajlott lövöldözés végső figyelmeztetés kell, hogy legyen. Szerinte Szerbiának felül kell vizsgálnia migrációs politikáját, határozottan és engedékenységet nem ismerve megálljt kell parancsolni az illegális migrációnak.

Elmúlt a beszélgetés ideje, az állam meg kell, hogy védje a polgárait” 

– szögezte le a pártelnök.

Nyitókép: Magyar Nemzet

 

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2023. szeptember 09. 18:04
kunfia1 2023. szeptember 09. 16:05 Semmi mocskolódás nincs abban ha figyelmeztetlek húgyagyú, hogy VÉGE a 3,60 as kenyérnek, a vonaljegy sem 50 fillér és nem 800 Ft egy havi fizetés sem. Innentől, azzal, hogy abszolút összegben mennyi is az adósság, kitörölheted a segged. De te helyette csak csócsáld, neked való, aki segghülye a közgazdaságtanhoz is! Abban sem kéne ezerrel HAZUDNOD, hogy nem közlik a magyar államadósságot. Csakis azt közlik, de te segghülye vagy rákeresni , ezért azután provokálsz, hazudozol és hülyének nézel mindenkit, pedig itt neked amőba az agyad: ..."2023 májusában az államháztartás névértéken számított, konszolidált bruttó adóssága 51 175 milliárd forint, a GDP 73,3 százaléka volt, ami megegyezik az előző negyedévivel és 3,6 százalékponttal alacsonyabb az egy évvel (2022) korábbinál."... Jelentheted a tartótisztednek, mint az általad megszerzett kurva titkos, bizalmas adatot!
Mandiner444hu
2023. szeptember 09. 16:40
Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Egyre többeknek kéne felelőségre vonni a Mandinert hogy álságos hazugság mögé bújva lehetetleníti el a kommentelést. Tudatosan nyírták ki a normális kommentelést. Nekem a legfőbb bajom az hogy gerinctelen patkányokként hazudoznak róla. Mivel mások így a lipsi lapoknál?
KBA98
2023. szeptember 09. 16:08
Már réges régen lőni kellett volna, akkor talán nem szórakoznának létrákkal és csúzlikkal. Mi az, hogy egy ország nem védheti meg a határait. Dehogynem! Régen még a határ közelébe sem lehetett menni! Ki nem szarja a mocskos EU kívánalmai?
kunfia1
2023. szeptember 09. 16:05
kunfia1csapláros 2023. szeptember 09. 16:05 A KSH szerint 2020ban volt a legtöbb a magyar adósság 1995 óta. 2020 óta már közölni sem merik. Mocskolódhatsz, buta orbán-nyalonc, de a tények megcáfolnak.: https://www.ksh.hu/ffi/4-5.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!