Vandálok verték szét a Szabadka táblát – reagált a VMSZ

2023. szeptember 03. 12:13

„Itt maradunk és nem megyünk sehova” – jelentette ki Pásztor István.

2023. szeptember 03. 12:13

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) elnöke számolt be arról közösségi oldalán, hogy szeptember első hétvégéjén vandálok szétverték a Szabadka táblát. 

Úgy fogalmazott,

 „Vučić elnöknek üzentek, de nekünk jobban fáj. 

„Mindent megteszünk annak érdekében, hogy újra új fényében díszeleghessen a Szabadka feliratú táblák, és hogy az elkövetők elnyerjék méltó büntetésüket” – jelentette ki Pásztor.

„Mi itt maradunk”

A VMSZ elnöke ezután azzal folyatatta, hogy „a vandalizmusnak véget kell vetni bárki részéről jön is az. Remélem Vučić elnök érti az elkövetők neki szánt üzenetét és meg is válaszolja.” 

„Mi pedig itt maradunk és nem megyünk sehova” 

– szögezte le Pásztor István.

A rongálásról készült felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Pásztor István Facebook-oldala

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OrangeOrder
2023. szeptember 03. 23:50
Érdekes, a migránsok meg szerbeket késeltek. Erre volt bátorság, álló ováció!
alexandrosz-2
2023. szeptember 03. 23:01
Pasztor szar kollaboráns, a délvidéki magyarok hóhéra. A vétotlan köpcös geci nem kevésbé. A rácok szabadon gyilkoják, pusztitják ma is a magyarokat.
csapláros
2023. szeptember 03. 18:20
Falióra tábornokcsapláros 2023. szeptember 03. 18:00 ..."de szép wishful thinkinged van, ázzek."... A nagy Bidé faszszopás közben már magyarul is elfelejtettél bazdmeg. EZ vár Magyarországra, a totális megsemmisülés, ha a magatokfajta trágyahalmok hatalomhoz jutnak.
csapláros
2023. szeptember 03. 17:27
Ugandai Bubucsapláros 2023. szeptember 03. 16:26 Senki nem örjöng, itt te provokálsz, fizetett Júdás, a magyarság és Magyarország ellenében, mert büdös, hogy még létezünk! De rájár már most a rúd a magatok fajta gyökértelen trágyahalmokra, mert minél sikeresebb lesz az anyaország, annál nagyobb eséllyel élik túl a csonkaországtól elszakított magyarok is a mostani időszakot! Vajdaság már autonóm tartománya Szerbiának és érik, hogy Erdélyben is szülessen egy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!