A mi háborúnk

2023. október 16. 08:49

Globális értelemben ránk is súlyos feladat hárul abban, hogy kijelöljük a határainkat és megjelöljük a territóriumunkat. Azt ahol még a mi világunk uralkodik és nem az övék.

2023. október 16. 08:49
Rallies around the world in reaction to the war between Israel and Hamas
Szerencsés D. Márton
Szerencsés D. Márton
Hetek

„Globális értelemben ránk is súlyos feladat hárul abban, hogy kijelöljük a határainkat és megjelöljük a territóriumunkat. Azt ahol még a mi világunk uralkodik és nem az övék.

Nem véletlenül merészelek itt és most etológiai fogalmakat használni. Ezek a ragadozók kilométerekről megérzik a nyugat testszagán a szorongást, a félelmet. A savanyú izzadságszagot. Azt, hogy ez az egykor világokat felfaló, megemésztő leviatán mára megrettent, fél és többé nem bízik magában. Ez a civilizáción kívüli világban az abszolút gyengeség jele, a természetben a gyengeség pedig maga a halál. A sánta, elöregedett és vadászni képtelen alfát egy pillanat alatt széttépi a többi falkatag. Ezek nem ismerik a tolerancia és az esélyegyenlőség fogalmait. Európai, nyugati ésszel, szívvel felfogható etikájuk nincs. Átlátnak rajtunk, mert ők nem a kulturális rétegeket vagy a jogi-morális mechanizmusokat, a külsőségeket figyelik, hanem az alapvető természetünket, a zsigeri reakcióinkat. Őket nem az úgynevezett etika korlátozza le, hanem az ösztönkészletük határozza meg őket. A vesénkbe látnak.

Csak a tesztoszteron működik ellenük, a brutalitás, az azonnali cselekvőképesség, a félelemkeltés. A megjelölt terület savas ammóniaszaga.

És még mielőtt általánosítással vádolnának meg, ki kell jelentenünk, hogy a Hamasz nem egy elgettósodott szubkultúra arrafelé (és a migrációs politikának, a wilkommenskulturnak hála már itt Európában sem, lásd. utcai tüntetések, a tavasszal lángoló Párizs és Franciaország), hanem a »state of mind«. Bármennyit is klaffognak, nyekegnek apartheidről és elnyomásról azok, akiknek ez a dolguk, ezért fizetik őket. Bár ez a szikár tény talán már a levágott fejű, felgyújtott csecsemőket ünneplő tömegek láttán mindenki számára egyértelmű kellene, hogy legyen. Azért maradt a feltételes mód, mert ugyan Nyugat-Európában a legtöbb helyen nem engedélyezték ezeket a terrorista-dzsemborikat, ennek ellenére mégis nagy pofával felvonultak a helyi erők és így vagy úgy, de megülték ezeket a Hamasz-párti sütiosztogatós piknikeket. A rendőrség viszont a tiltás ellenére mégsem vonult fel és nem takarította el őket az aszfaltról egy megfelelően irányzott magasnyomásúval.”

Nyitókép: Jason Connolly / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hillary Clinton bázisdemokrata
2023. október 16. 14:06
Senki nem kíváncsi a cionista háborús uszításra
zsanett-kúnrum
2023. október 16. 13:20
"a természetben a gyengeség pedig maga a halál. A sánta, elöregedett és vadászni képtelen alfát egy pillanat alatt széttépi a többi falkatag. Ezek nem ismerik a tolerancia és az esélyegyenlőség fogalmait. Európai, nyugati ésszel, szívvel felfogható etikájuk nincs. Átlátnak rajtunk, mert ők nem a kulturális rétegeket vagy a jogi-morális mechanizmusokat, a külsőségeket figyelik, hanem az alapvető természetünket, a zsigeri reakcióinkat. Őket nem az úgynevezett etika korlátozza le, hanem az ösztönkészletük határozza meg őket. A vesénkbe látnak." az enyémbe bizony nem
augustus2-0
2023. október 16. 12:29
Igen, hosszú lére eresztve ez a szemet szemért , fogat fogért gondolkodás. Illetve még az sem, inkább fogért egy egész fogsort. Jézus meg egészen mást mondott, csakhogy az szembe megy az emberi természetünkkel. Mégis az az egyetlen út ahhoz, hogy a világ fönnmaradjon. Mellesleg meg nem sok csodálkozni való van azon, ha a mai nyugatot megvetik.
MaBaker
2023. október 16. 11:36
Most akkor tessék már eldönteni, simogatni kell a migriket, vagy elzavarni őket a picsába?! Most akkor a hamasz támadás előttig a vég nélküli érzékenyítés volt a cél, azóta meg a dehumanizálás? Elég éles váltás... Aki 8 éven át harcosan kiállt az "az a baj, hogy továbbmennek" migránssimogatás mellett, annak most tessék mély kussban maradni, mielőtt még nálunk is elpukkan egy fundamentalista és mindenki a felelősöket fogja keresni. Ez a konfliktus eddig nagyjából minden médiamunkást kifordított magából. A pszihózis mértéke lassan eléri a covidiotizmus tetőfokának szintjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!