A „Szabad Palesztina” rigmus azt jelenti: egyetlen állam, zsidók nélkül

2023. november 02. 14:15

Ahogyan az elmúlt 80 évben sem, úgy most sem akar a palesztin vezetés kétállami megoldást.

2023. november 02. 14:15
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Meg kellene érteni: ahogyan az elmúlt 80 évben sem, úgy most sem akar a palesztin vezetés kétállami megoldást.

A »Szabad Palesztina« rigmus azt jelenti: egyetlen állam, zsidók nélkül.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: ALESSANDRO BREMEC / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Háború Izraelben aktában.

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
powerage
2023. november 03. 10:40
"Kulifai Máté · Journalist, radio host, basketball player, entrepreneur. Christian, nationalist and zionist." Valaki esetleg elmondhatná ennek a nagyeszűnek, hogy a cionista zsidók számára ő pont ugyanannyira nem ember, mint a palesztinok...
MaBaker
2023. november 03. 10:00
Cionista fasz!
ZZoltan
2023. november 03. 01:10
Értem, Máté, hogy zsidó vagy és hazabeszélsz. De azért ilyen orbitálisan hazudnod mégsem kéne. A palesztinok pontosan a két állami megoldást kérik ezer éve - Kelet-Jeruzsálem fővárossal, független Palesztinát. Ezt nem engedi a cionista Izrael, és írtja a palesztinokat.... Ezért van az évtizedes terror.
ekeke1
2023. november 02. 19:41
Címoldalon: "Háború Izraelben, háború Ukrajnában. " Véletlenül. Mint ahogy véletlen hogy szinte minden háború kirobbantásában ott vannak a zsidók. Így volt ez Irakban, Líbiában, Afganisztánban... a Wolfowitzok , Perlek csak úgy tolták... Így van Ukrajnában ahol a Sorosok, Nulandok tolják a Zselenszkieket. Befurakodtak az USA és az Un vezető szerepeibe és most mozgatják ezeket, a tagállamokról már nem is beszélve ... Övék a dollár pénznyomda, Yellen asszonyság annyit nyomtat amennyi csak köll. Brüsszel már eladósodott, Soros felajánlotta az örökkötvényt. Eközben az USA-ban ma már több a zsidó mint Izraelben... https://mazsihisz.hu/vakbarat/hirek-a-zsido-vilagbol/zsido-vilag/tele-van-zsidokkal-amerika-a-kozosseg-no-megfordult-a-trend Hamarosan valamilyen brit történész csoport előáll majd hogy Mózes tulajdonképpen a nevadai sivatagban imbolygott 40 évig, ezért nem talált a végére, meg különben is Las Vegast egy zsidó maffiavezér alapította , Bugsy Siegel... Muhaha
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!