Erre a gyalázatra miként kerülhetett sor?!

2023. november 14. 14:19

Hogy a pi@ba gyűlölheti egy egész kontinens a saját múltját?

2023. november 14. 14:19
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Győzött a vallásszabadság, ám nem ez az igazi kérdés, mert a keresztény gyökerek nélkül Európa kulturálisan, morálisan egy technofesztivállal keresztezett Black Friday szintjére süllyedne vissza; az igazi kérdés az, hogy erre a gyalázatra miként kerülhetett sor?!

Hogy a pi@ba gyűlölheti egy egész kontinens a saját múltját, amely annyi szépség megalkotására inspirálta a kontinens lakóit?!
Talán azért mert emlékezteti a jelenére?! A jelenre, amely teljesen üres és a technológiai újításokon – jobbára már csak alkalmazásukon – kívül semmi újat nem tud korunkhoz a művészetek, az irodalom, az építészet vagy a film terén hozzátenni, semmi olyat, ami miatt csodálni lehetne a jó öreg kontinenst?!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Antti Aimo-Koivisto / Lehtikuva / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. november 14. 21:58
Soros terroristák támogatója! Felelősségre kell vonni, mint terroristát!
tapir32
2023. november 14. 21:56
A Soros szervezetek terroristákat pénzeltek. Nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek! Be kell tiltani mindet!
szarvas-2
2023. november 14. 18:18
Az Eu usai (deep state zsidó) gyarmat. Ezért.
T. Péter
2023. november 14. 17:12
"Hogy a pi@ba gyűlölheti egy egész kontinens a saját múltját," A válasz egyszerű: nem gyűlöli. Eléggé úgy néz ki, hogy rajtatok kívül más nem nagyon gyűlöl senkit. Vagy legalábbis nem sokan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!